Miért gondolják a nők?
Hogy jól áll nekik, ha bal oldalt a hajukat felgépeltetik, mindenhol máshol pedig hosszú a hajuk?
Hogy minden lábon jól áll a balerina cipő? Mikor fogják fel, hogy a pici lábakon mutat igazán jól az?
az elsőt én sem értem
a másodikban nincs igazad. nem a láb mérete, hanem a viselője mérete fontos. egy 90 kilós dagin, egy széttaposott balerina nevetséges
"nem a láb mérete, hanem a viselője mérete fontos. egy 90 kilós dagin, egy széttaposott balerina nevetséges"
Ez így igaz, csak gyorsan írtam ki a kérdést és nem tudtam kifejteni pontosan, h mire gondolok. Ugyanakkor szerintem 37-38-as méreten felüli lábakra súlytól független már nem kellene ilyen lábbeli a véleményem szerint.
Ez a felnyírt haj meg most divat? Mert nem egy nőn láttam mostanában kortól független!
A haj mondhatni divat, de sajnos annak is ilyen aki amúgy visszafogott és érdekes stílusú csaj
Cassie pl rapper, nem tudom végülis hogy jön a rap-hez nőknél az ilyen haj
20/F
1. Nem vagyok a pubikád. ;)
2. Nem szabtam meg, h ki hordhat és ki nem, csak tudomásul kéne venni, kinek áll jól és kinek nem. Sok nő ezzel sajnos nincs tisztában.
3. Inkább aludnál már abban az időben, minthogy hülyeséget kommentelsz! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!