Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek vehetek fel...

Szerintetek vehetek fel bokacsizmát, ebben a hűvös időben?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen csizmám van. Szerintetek nem gáz ha felveszem így május vége felé? (csak mert elég hűvös van kint)

2013. máj. 24. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ma este en is bokacipot veszek fel, es holnap bokacsizmat veszek majd fel estere.
2013. máj. 24. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyet hordok, nem gáz ez nem is igazi csizma. Én úgy hívom magassarkú cipő,mert azért csizmától messze van az anyaga hiába ez a neve:D

Nem gáz egyáltalán, hiába van február ha van kint 25 fok vegyél pólót. Hiába van május ha kint van 15 fok akkor vegyél pulcsit.

Nem évszakhoz öltözünk hanem időjáráshoz.

2013. máj. 24. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Pont ezt a kérdést akartam kiírni,köszi :D

Bőrdzseki játszik szerintetek? Alá egy rövid ujjú vagy ujjatlan felsővel?

2013. máj. 24. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Ilyen időben persze! Akkor gáz, amikor sok lány ezt csak úgy miniszoknyához 25+ fokban hordja.
2013. máj. 24. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Bármikor vehetsz fel, senki nem tiltja meg.

Nekem is hasonló van és bizony tavaly nyáron is ezt hordtam végig. Bár nem Deichmannos, hanem egy jobb fajta.

2013. máj. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!