Szerintetek vehetek fel bokacsizmát, ebben a hűvös időben?
Figyelt kérdés
Ilyen csizmám van. Szerintetek nem gáz ha felveszem így május vége felé? (csak mert elég hűvös van kint)
2013. máj. 24. 10:55
1/5 anonim válasza:
Igen, ma este en is bokacipot veszek fel, es holnap bokacsizmat veszek majd fel estere.
2/5 anonim válasza:
Én is ilyet hordok, nem gáz ez nem is igazi csizma. Én úgy hívom magassarkú cipő,mert azért csizmától messze van az anyaga hiába ez a neve:D
Nem gáz egyáltalán, hiába van február ha van kint 25 fok vegyél pólót. Hiába van május ha kint van 15 fok akkor vegyél pulcsit.
Nem évszakhoz öltözünk hanem időjáráshoz.
3/5 anonim válasza:
Pont ezt a kérdést akartam kiírni,köszi :D
Bőrdzseki játszik szerintetek? Alá egy rövid ujjú vagy ujjatlan felsővel?
4/5 anonim válasza:
Ilyen időben persze! Akkor gáz, amikor sok lány ezt csak úgy miniszoknyához 25+ fokban hordja.
5/5 anonim válasza:
Bármikor vehetsz fel, senki nem tiltja meg.
Nekem is hasonló van és bizony tavaly nyáron is ezt hordtam végig. Bár nem Deichmannos, hanem egy jobb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!