Ilyen nyari bokacsizmat mivel lehetne felvenni? Ki mivel kombinalna?
2013. máj. 12. 11:07
1/5 anonim válasza:
Hát hosszú nadrággal.Mert attól,hogy a boka része lyukacsos,nem feltétlenül teljesen nyári/tavaszi.Főleg a mostani melegben.
Tettszenek nekem is,te értsd félre.
Vagy ha tényleg divatozni akarnék,akkor egy ilyen FAZONÚ(NEM ANYAGÚ STB) szoknyával is felhúznám. [link]
És ha már itt vagyunk,akkor rövidnadrággal is + inggel/blúzzal.
2/5 anonim válasza:
Mostanság ilyeneket látok az utcán: hosszú farmer betűrve rá ez a baromság "nyári csizma",na meg szoknyához, rövid nacihoz!
4/5 anonim válasza:
Soha nem vennék fel ilyet nyáron, belesülne a lábam.
5/5 anonim válasza:
Ez a csizma nagyon jó, nekem is tetszik. Én egy farmer rövidnacival és egy jó kis inggel venném fel, például kockással, amit lehet, be is raknám a naciba. Tiszta cowgirl hatást fog kelteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!