Szerintetek hova tudnám felvenni ezt a csodaszép platformos bokacsizmát?
Figyelt kérdés
éttermes randi, színház, eddig ezek jutottam az eszembe, ti mit mondtok? :)
és esetleg írnátok hozzá komplett összeállítást, hogy mivel viselnétek? (pl: szűk farmer, egyszínű póló, bordó bőrdzseki)
elég magas vagyok alapból (172 cm) és a mindennapokra ritkán veszek magassarkút, pedig imádom őket, ebbe teljesen beleszerettem!
köszi a segítséget!
2013. jan. 31. 21:52
1/9 A kérdező kommentje:
*jutottak
2013. jan. 31. 21:54
2/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy csak ülős programra, ha kocsival mentek, és nincs se hideg, se sár.
:)
Hasonló darabokkal el tudom képzeli, púder színnel, stb.
Nadrággal, szoknyával vagy ruhával is jó, ez egy elég jól kombinálható alapdarab.
3/9 anonim válasza:
Nagyon csinos, elegáns.
Szerintem munkába (vagy egyetemre) is nyugodtan bevállalhatod egy nadrágkosztümmel.
4/9 anonim válasza:
Mindenképp valami szoknya harisnya párost, mert ezekhez a cipőkhöz szoknya illik, nadrág nagyon nem.
5/9 anonim válasza:
Utolsó: ez nem igaz. A platformos cipők remekül passzolnak enyhén trapéz fazonú farmerokkal, kosztümnadrágokkal.
6/9 anonim válasza:
biztos sok embernek tetszik,most ez a divat.de nekem akkor se,engem a ló patára emlékeztetnek az ilyesmi cipők
7/9 anonim válasza:
Én is csatlakozok az előttem szólóhoz. Biztos,sokaknak tetszik,de szerintem bűronda én fel nem venném. De persze,te hordod. Munkahelyre,színházba.
8/9 anonim válasza:
Ezt én sehova sem merném felvenni.
9/9 mia110 válasza:
nekem nem tetszik én sehova se venném fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!