170 cm magas vagyok és az nem gáz ha felveszek egy platformos kb 7 centis magassarkút? Előre is thx.
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 16:35
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd fel.:)Miért lenne gáz?
2/9 anonim válasza:
Én 174cm vagyok és 10cm-es magassarkút is felveszek néha. :-)
3/9 anonim válasza:
nyugodtan :) én 172 vagyok és a 10-12-esben vígan rohangálok
4/9 anonim válasza:
én nem vagyok magassarkú fan,mivel nem érzem jól magam benne,és bevallom a menés is nehezen megy..:D 175 cm vagyok.szerintem a magasságodtól függetlenül nyugodtan hordhatod (:
5/9 anonim válasza:
Én 168 cm vagyok, és nem ritka, hogy 14 centis sarkú cipőt vagy csizmát veszek fel. Ebben már 182 centi vagyok. Sosem zavart, sőt. Sokkal jobban érzem magam ilyenekben, formásabb a lábam, stb. A párom még így is magasabb nálam, így nem néznek ránk furcsán. :)
6/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszi:)
2012. okt. 29. 18:34
8/9 anonim válasza:
én 169 vok de a 14-15cm es cipő nem akadály szoval nyugottan! :DDD
9/9 anonim válasza:
mert nem tudom mért akar egy nő 190 centis lenni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!