170+ cm magas lányok! Ti hordtok magassarkút? Milyen magas a sarka?
Én 170 cm vagyok, és ma felvettem egy kb. 10 cm-es sarkú bokacsizmát. Szerencsére nem tűsarkú volt, szerintem abban meg sem bírtam volna mozdulni... De eleinte elég nehéz volt benne járni, a lejtősebb utcarészeken majdnem felborultam, és a nap végére úgy fájtak a térdeim tőle, és annyira nem bírtam benne menni, hogy legszívesebben levettem volna az utcán, és hazjöttem volna zokniban... De azért valahogy hazabillegtem...
Egyébként a suliban szerencsére nem volt semmi baj, ott nem kell akkora távokat megtenni a szünetekben, órákon pedig kipijentem magam, így a suliban szépen tudtam benne járni. Páran nagyot néztek, mert ma jóval magasabb voltam, de szerintem nagyon jó érzés. :)) De most egy időre hanyagolom a nagyon magas sarkú cipőket, mert borzalmas érzés volt néha, alig bírtam menni benne az utcán... De egyébként a kisebb sarkú cipőket nagyon szeretem viselni, mert abban könnyen tudok járni, és olyan kis aranyosak. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!