Hol lehet szép, de nem platformos magassarkút venni?
Figyelt kérdés
Szalagavatóra kellene a szalagozós-bevonulós koktélruhámhoz egy fekete magassarkú cipő. Nem szoktam ilyeneket hordani (van egy-két magassarkú csizmám mondjuk), szóval semmiképpen sem szeretnék 10+ cm-eset, platformosat, mert van önkritikám és nem akarok orra esni sem, és esetleg az sem lenne hátrány, ha életemben máskor is fel tudnám majd venni. Körbejártam egy csomó plázát, a nagyobb cipőboltokat, és ruhaboltokat, mindenhol csak ilyen oltári magas, vagy nagyon igénytelen és túl csicsás cipőket találtam. Tudnátok segíteni, hol nézzek körbe? Ja és jó lenne ha nem ilyen huszon-harmincezrekbe kerülne.. :) Köszönöm!2012. nov. 4. 18:22
1/2 anonim válasza:
szia Budapesten a liget cipőboltban láttam klasszikus magassarkút(köbányán van)
egyébként pedig a deichmann,tamaris szokott még értelmes cipőket árulni
2/2 anonim válasza:
Pont most vettem egy tamaris fekete magassarkú cipőt. Sima "balerina" fazonú, vagyis hogy látszik benne a lábfej. Nagyon csinos és egyszerű. Normális méretű sarokkal és 13 ezer volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!