Felvehetek szoknyát? Lent
Figyelt kérdés
ilyen alakkal (narancssárga ruhás lány), felvehet szoknyát? Nővérem esküvőjére kéne, de mivel arra gondoltam olyat kéne, ami ott is megállná a helyét, ill. a hétköznapokban is.
Eddig egyáltalán nem hordtam szoknyát, de gondoltam, egyszer mindent el kell kezdeni, és a barátomnak is tetszene.. Egyedül csak a combommal van gondom: nem feszesek és narancsbőrös.:S
Tudnátok olyanokat linkelni, amik fiatalosak és hangsúlyoznak, ill. takarnak. 17L
2013. máj. 21. 15:55
1/2 anonim válasza:
azt vegyél fel, ami neked tetszik. egy enyhén térd felé érő fazont javasolnék, ha hosszúak a lábaid, akkor pedig maxi szoknyát. ne legyen nagyon rikító a színe (esküvőre amúgy sem illik), lehetőleg minta nélküli, tereld a figyelmet arra, amit szeretsz magadon (pl.: erőteljesebb dekoltázs, hagyd szabadon a vállaid, stb.)
2/2 anonim válasza:
Tény, hogy elég nagy. Főleg 17 évesnek, de nem ez volt a kérdése. Ennyi idősen könnyen letudsz fogyni. :)
Szerintem is térdig vagy egy picit fölé érő szoknyát vegyél. Esetleg valami A vonalú ruhát. Azokat hétköznap is felveheted, bulizni pl. vagy, ha csinibben kell kinézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!