Emo vagy nem? Nem tudom meddig menjek el
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azon gondolkodtam, h emo stílusra váltok, ugyanis nekem mindig is tetszett ez az emo 'kultúra' (de ez a folyamat szomorúság nem)'. 13 f vagyok, szerintetek nem lenne baj ha minimálisan ilyen öltözködésem lenne esetleg haj? Meddig menjek el? Köc*ög kommenteket nem kérnék, köszi!2013. máj. 20. 17:04
11/16 anonim válasza:
Nos ha emo leszel először is nézz utána miről szól, mérd fel, hogy neked is ilyen érzésed vannak e :) Gondold át, hogy vállalod e a kockázatot, mert lehet (sőt biztos) hogy ki fognak cikizni:/. Én speciel emo vagyok, és minden rossz szó ellenére szeretek ez lenni:). Tehát ha úgy érzel ahogy mi, akkor nem baj. Sőt, mi örülünk ha egy emo-val több lesz:) xxx
12/16 anonim válasza:
szánalmas pózer csicska vagy-.- már boccs;)
13/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Miből veszed? Talán ismered a kérdezőt?
14/16 A kérdező kommentje:
nem divatból vagyok emo. utánanéztem elég jól és az életérzéseim egy és ugyanazok mint az emoknak. köszi a segítséget :)
2013. máj. 22. 20:01
15/16 anonim válasza:
Ha nem akarsz annyira emo-san öltözködni,nem muszáj,mert az életérzés a lényeg :) Belül kell emo-nak lenni,nem kívül....ami főleg azért van,hogy az emberekre felhívjuk a figyelmet :)
16/16 anonim válasza:
Normális csaj vagyok, semmi emo, csak fekete cuccok.. de a hajam sem olyan, meg semmi...
És az emo srácok jönnek be... pl.: [link]
jó, az arcából nem sok látszik, de nagyon cuki :)
De mindegy. A lényeg: Ami tetszik :) én mindig szeretek kilógni a sorból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!