Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miben menjek inkább bulizni:...

Miben menjek inkább bulizni: nadrág vagy szoknya?

Figyelt kérdés
Husisabb lány vagyok, és én általában fekete nadrágba szoktam. Vastagok a lábaim, ezért nem is szeretem a szoknyákat. De itt a jó idő, és ilyenkor tanácstalan vagyok... (18 éves)
2013. máj. 11. 14:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nadrágba járok, rövidebb, hosszabb, cicanadrág. Nem szeretem a szoknyát buliba mert ha táncolok felcsúszik, kényelmetlen és sokat mutat a hevesebb mozdulatoknál, meghagyom a ribiknek a miniruhát.
2013. máj. 11. 15:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szoknya, valami vagany kis toppal+ magassarku cipo(sarok merete nem igazan szamit) es hidd el nagyon tuti leszel :D

Amugy a husis alatt mit ertesz?

2013. máj. 11. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

"husisoknak" jól szokott állni egy jó szabású szoknya.

De bulizni én nadrágban mennék, szerintem sokkal kényelmesebb. Bár függ attól is, hogy milyen helyre. (zsúfoltabban előszeretettel nyúlkálnak alá, azt meg én nem díjazom...)

2013. máj. 11. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!