Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Emo vagy nem? Nem tudom...

Emo vagy nem? Nem tudom meddig menjek el

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azon gondolkodtam, h emo stílusra váltok, ugyanis nekem mindig is tetszett ez az emo 'kultúra' (de ez a folyamat szomorúság nem)'. 13 f vagyok, szerintetek nem lenne baj ha minimálisan ilyen öltözködésem lenne esetleg haj? Meddig menjek el? Köc*ög kommenteket nem kérnék, köszi!

2013. máj. 20. 17:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nee legyéél emóóó:(

Nekem nem szimpik.

Ja és a hajad nehogy elkezdd vasalni,meg festegetni!Az szerintem senkinek sem tetszik(kivéve persze az emósoknak)

2013. máj. 20. 17:13
 2/16 anonim ***** válasza:
van akinek az emo haj is jól áll és addig menj el ameddig akarsz
2013. máj. 20. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
sajnálattal közlöm, de az emo az előző évtized divata volt és már nem lennének fajtársaid, nagyon kilennél közösítve.
2013. máj. 20. 17:44
 4/16 A kérdező kommentje:
jah, ez igaz... :| de nem akarok ilyen divatb*zi lenni ami mostanában a stílus... olyan szánalmas...
2013. máj. 20. 18:18
 5/16 anonim ***** válasza:
Legyél normális. Hord szép pólókat és kész, nem kell V nyakút hordani meg tömeghajat vágatni. Az emót meg hanyagold, tényleg.
2013. máj. 20. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Úgyvan legyél néptáncos. Meg ha nincs emos életérzésed csak tetszik,akkor scene vagy. És őket meg mégdivatb.zibbnak gondolom mint az emosokat,mert ott legalább agyi probléma is van
2013. máj. 20. 19:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az emós haj jól áll a fiúknak, még akkor is ha nem emósok. Sokkal helyesebbé teszi az arcot. Nem extrém hajra gondolok, hanem inkább visszafogottabbra. Manapság minden fiúnak ugyanolyan rövid a haja, semmi változatosságot nem látok. Ha ilyen hajat vágatsz biztos egyedi leszel, mert már sajnos nem divat.
2013. máj. 20. 20:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen emo, rocker öltözködésű fiúk a gyengéim. De meg kell jegyezzem hogy én is rocker vagyok. De az emo kultúra, hogy depisek, meg vagdossák magukat, na azt ne. Az csak az emoknak jön be, belőlük meg tényleg kevés van. De aki bánja magát, azzal valami gond van belül... Szóval ne ess túlzásokba. Ha a hajad hosszabb lenne, szerintem sokaknak tetszene. Azt meg hogy nem akarsz divatb*zi lenni, meg lehet azzal is oldani hogy normális szabású pólókat és nadrágokat hordasz. Emo gyanánt meg elég, ha fekete ruhadarabokat hordasz, meg akár egy-két karkötő és nyaklánc is jöhet, halálfejes, meg ilyenek.
2013. máj. 20. 21:35
 9/16 A kérdező kommentje:
Innen már boldogulok, köszi. :) utánanéztem ennek az egész dolognak és rátaláltam a magamfajta emo "kultúrára". A divatbu*i-t arra értettem, amik a mai tinik zöme... ez a rövid, felkúrt haj, homár póló és seggbe feszülő nadrág. Az emo stílust nem venném át (mint szomorúság vagy öncsonkítás) hanem az úgynevezett Half'n emo stílust követném. Ez nekem elég korrekt és így nem fognak kiutálni a tömegből, mivel manapság senki sem normális, mindenki gyökereknek gondolja az emosokat ami sajnálatos... tehát köszi! :)
2013. máj. 20. 21:58
 10/16 anonim ***** válasza:
csak egyet jegyezz meg. az olyanok akiknek ezekről a stílusokról, meg ágazatokról halvány fogalma nincs, egy olyannak hiába fogod mondani, hogy "én csak half'n emo vagyok", mindent ágazatot egyfajta emonak tart, és az olyanok azért is kifognak csúfolni.
2013. máj. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!