Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi volt a divat tavasszal...

Mi volt a divat tavasszal nyáron ősszel és mi lesz télen? És most mi a divat?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 15:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron:sortok, csőtoppok, óriási, régi stílust idéző napszemüvegek, maxiruhák.Cipők terén:saru, gladiátorszandál, platformos magassarkú cipők.

Idén ősszel és télen:tornacipő(de a drágább converse-es fajta), deszkás cipők bőrhatást keltő műbőrkabát, de csak a divatos fazonú!Csőnadrág, trottyosnadrág, de már a trapézszárú jön vissza lassan, de biztosan.Ja és a legginset nem lehet kihagyni akár egy rövid ruhával v. akár hosszab pólóval is(de ahhoz szerintem már hideg van!).Bokacsizmák főleg.És pólók terén a hasvillantós pólók szerintem most nem menők!Inkább egyszerűek valami vidám mintával vagy írással.Ja és a sálak amikkel be tudod jól tekerni a nyakad.

Szerintem ezek olyan dolgok amik egy divatkövető tizen-huszonéves lány szekrényében ott vannak.Mondjuk amiket soroltam inkább tizenéveseké.

Amit jegyezz meg az hogy, kint van a derekad az már nem divatos!

2009. okt. 2. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!