Most tavasszal is divat lesz a kockás ing?
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 00:51
1/4 anonim válasza:
Igen az lesz. A csíkos meg a virágmintás mellett.
Engem nem érdekel mondjuk, h divat e, nekem van pár és odavagyok értük, tehát hordani fogom :)
25, L
2/4 anonim válasza:
Most a kockás újra nagy divat lesz, de nem csak mint ing, hanem blézer, szoknya, sőt harisnya. :)
3/4 anonim válasza:
Mindig is divatos volt. Nem ez a kérdés. Hanem az, hogy milyen kockás, és mennyire ízléses? És persze az, hogy mivel veszed fel, és milyen a szabása. Lötyögőset sose vegyél, az nagyon gáz! Csak méretre igazítottat (slim fit)! A márka és az anyag összetétel sem mellékes természetesen.
4/4 anonim válasza:
lötyögőset. lol én pont azt szeretem. és hogy nagyon gáz , azt lesz_arom ;D
amúgy miért, ha nem lesz menő és trendeeeeeh akkor fel se v eszed? basz_ki de sajnállak hogy csak így lehet górnod a pénzt és a ruháid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!