Milyen cipő lesz a divat idén tavasszal és nyáron? Hol vegyek normális cipőt ha már a Westend is tele van kínaival?
cipőtrendnek ilyet találtam egy nagyon jó oldalon :
(nekem a 4. Loafers nagyon nem tetszik..)
én szeretem pl a deichmann-os cipőket bár ott is van olyan amiért sokat elkérnek. nézz szét a nagyobb üzletekben (drágábbakban) és ha megtetszik egy adarab/fazon nézz meg egy nagy kínait. szinte 100% hogy lesz tök ugyanolyan és nem is bírja a márkás sem sokkal tovább
Kedves 15:26.
Azért, mert tönkre teszi a lábam. Amit érdekes módon a jól kiválasztott 15-20 ezres westendes "ratyi" cipő nem tett meg. Viszont eddig akárhányszor volt kínai cipő a lábamon: vagy büdös lett 2-3 viselés után, vagy feltörte, vagy ízületi gyulladásom lett miatta, vagy bütykös lett, vagy egyszerűen csak úgy égett a műbőrben, hogy hazaérve levágtam a lábamról. A Deichmannt, meg ezeket ismerem, van is cipőm onnan, de annyira nem jön be. Én azokat a kicsit extrább, csini cipőket keresem. De majd szétnézek másik bevásárlóközpontban, hátha ott még a színvonal nem süllyedt a béka s*gge alá :)
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként fekete-fehér-krémszínű-rózsaszín jöhet magasban, kicsit magasban, a teljesen laposat nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!