ByeAlex hipster úgy, h állítása szerint azt se tudja, mi az (eddig én se tudtam)? és ha az, akkor már utálni kell?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 20:26
2/16 A kérdező kommentje:
Ezt figyeltem meg.
2013. máj. 17. 20:33
3/16 anonim válasza:
Ahogy én észrevettem nem azért utálják mert "hipster"...
4/16 anonim válasza:
De, sokan azért utálják, mert 'úgy néz ki, mint egy csöves, hülye hipster'. A másik fele meg azért, mert 'szar a dal'.
Nem értem az embereket.
6/16 anonim válasza:
Én sem tudom mi az a hipster, és 3 napja hallgattam meg először a dalát, mert a haverjai a fekete keretes szemüvegem miatt "lebyealexeztek" (pedig már akkor ilyen szemüvegem volt, amikor még senki nem is hordta). Ez a dalocska alig 2 akkordból áll, zeneileg iszonyat primitív, de mégis van az egésznek egy kisugárzása. Szerintem ez az igazi tehetség, amikor egy egyszerű valamiből valaki egy jót alkot, áriázások, visítások, giccsparádé nélkül!
7/16 anonim válasza:
Ha hipster, ha nem, nekem tök semleges a csávó. Nem utálom, nem is rajongok érte. A dalával is így vagyok.
8/16 A kérdező kommentje:
ByeAlex olyan megosztó jelenség, h nem gondoltam,h ilyen vélemény létezik. De ment a zöld kéz:)
2013. máj. 18. 20:59
9/16 anonim válasza:
A hipsterekre jellemző, hogy tagadják, hogy ők hipsterek.
10/16 A kérdező kommentje:
Tényleg??? Jó tudni:)
2013. máj. 18. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!