16 fokban már hosszú ujjú felsőbe jártok?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, amúgy meg én már abba járok!2009. okt. 1. 21:42
1/12 anonim válasza:
persze, én ma már széldzsekit is vettem rá :) most gondolkozok azon hogy holnap már egy ilyen vékonyabb kabátba megyek.
3/12 anonim válasza:
én 40 fokban is hosszú ujjúban járok :D
4/12 anonim válasza:
én már vastag pulcsiban járok :D
5/12 anonim válasza:
reggel hideg van, a suliban is, délután viszont dögmeleg (legalábbis itt:D), ujjatlan v rövidujjú, azon egy boleró és egy kabát a szerelésem mostanában. 17/L
6/12 anonim válasza:
Olyanban kell járni amiben nem fázik az ember.
7/12 anonim válasza:
Naná! Bár én "rétegesen" öltözködöm, ahogy az időjárás jelentés mondja: Reggel akár az Északi sarkon is meglennék (sál, sapi, kis kabát), délután meg egy szál polóban, top-ban elvagyok... Csak ne kéne cipelni. :D
8/12 anonim válasza:
Én rövidujjúban járok, de ilyenkor már veszek rá egy vastag pulcsit.
9/12 anonim válasza:
én pólót, pulcsit és kabátot is vettem Oo
jóó, én azért eléggé fázós vagyok... :P sapka meg sál is volt rajtam! xD
16L
10/12 anonim válasza:
Ha már nagyon meg kell határozni akkor azt mondanám 22 fok alatt mindig hosszú ujjút hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!