Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tippeket kérnék öltözködés téren?

Tippeket kérnék öltözködés téren?

Figyelt kérdés

Ötleteket kérekszépen,hogy egy ilyen farmerhez: [link]

egy hasonló(csak szürke feliratos)felsővel: [link]

jó lenne szeintetek?

és még,hogy milyen cipővel tudnám felvenni,a balerína cipőn kívűl?

Magassarkú azért nem a kedvencem mert alapból magas vagyok(176cm),vagy ha mégis azzal akkor nem lennék túl magas?

Ötleteket kérekszépen..És KIEGÉSZÍTŐKET i mondhattok hozzá esetleg.

Köszi:)16/L

2013. máj. 14. 18:16
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ez a ruha eddig nagyon szuper a cipővel kapcsolatban szerintem ehhez nyugodtan felvehetsz egy tornacipőt is meg ugye a balerina cipőt, de ha egy kisebb sarkú cipőt veszel fel hozzá akkor nem lennél túl magas de egy normális magassarkút is felvehetsz mert egyáltalán nem baj hogyha egy lány magas már attól függ hány éves vagy? :)
2013. máj. 22. 16:08
 2/2 anonim válasza:

Szia! Szerintem nagyon jó a nadrág bár ha testesebb vagy akkor nem fog jól állni a felső mert az általában nem a kívánt karcsúsítást eredményezi hanem épp ellenkezőleg még nagyobbnak tűnik benne az ember szerintem vegyél egy testre simuló felsőt egy kardigánnal, a kardigán képes eltakarni a nem kívánatos helyeket is és nem kövérít. Cipőnek meg egy magas szárú torna cipő vagy egy akármilyen magassarkú is jól néz ki ehhez az összeállításhoz.

itt van pár példa: [link]

[link]

Remélem tudtam segíteni :)

2013. jún. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!