Lányok, nők! Hol szoktatok, hol szerettek cipőt vásárolni?
Melyik üzletekben? Mennyire vesztek márkásat?
Én idén teljesen hadilábon állok a cipővásárlással, egyszerűen sehol nem találok olyat, ami tetszene, pedig folyton járom az üzleteket.
Hosszas keresgélés után teljesen véletlenül belebotlottam egy kínaiba,ahol csinos és árban megfelelő cipőket találtam.
A deicmannal sincs semmi bajom,ott is szoktam vásárolni. A sportos utcai cipőim pedig többnyire a Hervisből vannak. 18/l
Nagyon szeretek vásárolni, de sajnos nem tudok sokat költeni ruhákra, cipőkre, ezért én az olcsóbb megoldásokat keresem.
Deichmannban, Humanicban általában csak a csizmáimat szoktam megvenni, azokra megéri többet költeni; az átmeneti és nyári cipőimet viszont szinte mindig kínai boltokban veszem. Tudok néhány jó helyet, ahol olcsón kapok jó darabokat, és nagy a választék is. Ezért járok szívesen oda. Még az sem zavar annyira, ha gyorsan elhasználódnak, mert legtöbbször hamar elunom őket, és örülök hogy van okom újat venni. :D
23/l
Én Deichmannban, kínaiban, eldugottabb olcsóbb butikokban, pólusos Hopplában szoktam. Nekem nem számít a márka. Úgyis kb. szezononként váltogatom a cipőimet - egy-két párat általában veszek egy szezonra (bár most tavaszra pont nem vette :D), de egy párért 6ezernél többet nem adok ki. Minek fizetnék többet, ha úgyis szeretnék egy-két szezononként változtatni? Ahogy magamat ismerem, szeretem a változatosságot :P.
10ezernél többet csakis jó minőségű, klasszikus, időtálló cipőre adnék ki (pl. elegáns fekete körömcipőre). Vagy specigikus sportcipőre.
Szia.
Én a cipőim nagy részét a Borgóból és a Tamarisból kapom.Nem azért hordok 10000Ft-nál drágábban cipőket,mert azok "márkásabbak,menőbbek",hanem mert azok tetszenek és azok nem törik fel a lábamat,ezért inkább a kényelmesebb,de drágább cipőket kapom meg.Meg az olcsóbb kategóriájú cipőknél ritkább a bőrcipő és egy téli csizmában,ha nem bőr elég szépen szagosodni kezd az a lábacska:D Másrészt pedig télen elég gyakran kérte kölcsön anyum a csizmáimat és több cipőt már meg is örökölt tőlem,mert én azokat kinőttem,így a drága cipőt nem egy szezonban használom.(Szerencsére ezek azért nem egy szezonra vannak tervezve.)Egyébként érdemes különféle akcióknál körülnézni.(pl.:Glamor napok):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!