Milyen egyrészes ruha illene egy 30 éves arányosan duci nőre? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ballagásra és esküvőre kellene, ehát alkalmi. Ha lehet, linket is kérnék.2013. máj. 12. 21:33
1/3 anonim válasza:
Én is arányosan duci vagyok (173 cm, 75 kiló körül, amúgy 40- es méret így (cigiről leszokás 1 méretet növelt sajnos))
Ha nincs bumszli karod és vállad akkor mindenképp pánt nélkülit javaslok, nekem a szerelmeim azok a ruhák. Valahogy a trikófelsőjű ruhák olyan vastag kart csinálnak, pedig nem vészes....
Ezeket simán:
[link] persze nem pont fehér ha esküvő és még él a hagyomány h fehéret vendégként tilos de a fazon az csodás :)
Ez szerintem elegáns és hétköznapi egyben, mert gyakorlatilag kiegészítőktől függetlenül mehet bárhova... elegáns cipő, táska ékszerek és egy csinos bolero és esküvőre, vagy saruval a strandra is :)
28L
2/3 anonim válasza:
Első vagyok, itt vannak még szép ruhák, nem szeretem a tescos ruhákat de most nagyon szépeket alkottak :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket. Sajnos én mellben nagyon erős vagyok így mindenképp csak pántosak jöhetnek számításba.
2013. máj. 13. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!