Mit tegyek hogy ne dörzsölödjon?
Figyelt kérdés
Jon a nyar es a szoknyaban rovidnaciban szeretek jarni! De rettentően fajnak a belsőcombjaimon a bör!
Nem kell a bunko duma h fogyjal le...azon vagyok,haladok vele..de addig ia kene valami ruhat hordanom!
Mit tegyek?
2013. ápr. 16. 01:38
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok duci, de ha meleg van (értsd valamennyire is izzadok), és a combomon nincs semmi, mindenképp kidörzsölődik. Szoknya alatt behintőporzás volt valamennyire hatásos, de igazából az sem. Így olyan vékony gatyát veszek, ami lefedi a kérdéses részt.
3/3 anonim válasza:
Golyós dezodorral kend be azt a részt, ami mindig kidörzsölődik. Én is évekig kínlódtam,vagy nem hordtam szoknyát,aztán pont ezen az oldalon ajánlotta a golyós deot valaki és bevált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!