Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz hogyha 15 évesen nem...

Gáz hogyha 15 évesen nem boxert hordok?

Figyelt kérdés
2008. jún. 17. 08:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
az én barátom sem boxert hord, előszőr amikor oda nyúltam meglepődtemxD aztán megszoktam, enegm nem zavar nem az fogja eldönteni h mennyire kell nekem hogy boxert vagy ,mást hord:)csatlakoznék az előttem szólokhoz, a lényeg hogy neked mi kényelmes:)
2008. jún. 21. 17:51
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

Attyaúristen! Az emberi hülyeség határtalan. Még a fehérneműviseletbe is beköltözik a műmájer trendiség, meg a másoknak megfelelni akarás? Most ez komoly?

Az a gáz, hogyha valaki aszerint választ ruhát, különösen alsóneműt, hogy elég trendike legyen, nehogy megszólják. Elárulom, nekem csakis alvós célra vannak boxeralsóim és soha semmilyen élethelyzetben nem okozott gondot, hogy napközben nem azt hordok. A csajaimat különben is, mindig az érdekelte, hogy benne mi van:-)

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem gáz! És a többiek figyelmét is felhívom rá, hogy nem gáz. Mindenki azt vesz fel, ami neki tetszik, és ha valaki ezért "legázozza" az elmehet a p.cs.-ba.

2008. jún. 23. 16:15
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az elözönek van igaza. 100%ig
2008. jún. 25. 15:20
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
szerintem nem baj.de azert ilyen korban mar minden fiu azt visel.de egyaltalan nem gond
2008. jún. 25. 21:00
 15/24 anonim válasza:
31%
Nekem jobban bejon, ha latom mi van az alsonadrag alatt.. Ilyen szempontbol a boxer nem idealis:)
2008. júl. 4. 16:17
 16/24 anonim válasza:
81%

Szerintem egyáltalán nem gáz,ha valaki fecskét hord. Inkább az néz ki hülyén amikor egy srác felveszi a boxert és a gatyáját meg letolja és ilyen 5 centis sávban kilóg....na az gáz!!!!

És ha formás a popsid akkor meg jó :p

// L-16 //

2009. júl. 3. 19:21
 17/24 anonim ***** válasza:
48%
amíg nincs csajod addig nem para viszont én inkább a váltást ajánlanám mert kényelmesebb pláne ha beáll a gerely akk szűk fecskében nem a legjobb :D
2009. júl. 21. 13:29
 18/24 anonim ***** válasza:
sztem gáz boxert horgyjá.!! : D
2009. júl. 22. 00:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Jóhogy nem gáz!Barátom 26 éves és néha ő is vesz fel fecskét!Mi van abban nem értem!Tök sexi benne a feneke :DDDDD!!!
2009. júl. 22. 11:02
 20/24 anonim válasza:

Igazából nem gáz, de nekem nőként nem tetszik a fecske.

Bár én hidegrázást kapok mindentől, ami ennyire "f@szonfeszülős". Strandon például nagyon gusztustalan, amikor jönnek mennek a pasik és mindnek ott domborodik a farka. Nem biztos hogy én látni szeretném.

Egyik pasim ilyet hordott. Nem változtatott semmit azon, hogy nagyon szerettem, de kiábrándító volt. Amikor alsógatyában mászkált előttem és háttal volt, akkor tisztára olyan volt, mintha bugyi lenne rajta.

Szóval, ami neked kényelmes, de tény, hogy nagyon nem divat és eléggé maradi viselet.

2009. júl. 22. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!