Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha csak az Invázióból,...

Ciki ha csak az Invázióból, Hádából vásárolok?

Figyelt kérdés
2013. máj. 10. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne ciki?

meg honnan tudnák meg az emberek hogy honnan van a ruha?

szerintem nem kérdezik végig hogy mit honnan vettél,ha meg jó akkor mit számít hogy honnan van?

19L

2013. máj. 10. 17:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, legalábbis szerintem, nem hiszem hogy mindenki csak a legjobb, legmárkásabb ruhákat és egyebeket veszik meg, különben nem is lennének ilyenek, hogy Háda stb.stb.
2013. máj. 10. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

A Háda nem, de az Invázió szerintem elég közönséges, legalábbis a ruhák nagy része.

De a turi az jó.

2013. máj. 10. 17:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! Én gyakran vásárolok ott cuccokat, a kedvenc darabjaim onnan vannak! :) Legfeljebb nem reklámozom...
2013. máj. 10. 17:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki. Nekem nagyon sok ruhám van a Hádából, meg egyéb kilós turikból. Az ilyen helyeken nagyon jó kis darabokat lehet kifogni, és nem is drága.
2013. máj. 10. 21:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor is a Hádában találtam egy gyönyörű ruhát 3000 ft-ért amit máshol/még olyan szabást és jó anyagot egyben/ nem láttam.
2013. máj. 10. 22:23
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

az Invázió elég tucatruhákat árul, a többségük 200% műszál, nem vennék ott semmit, nem is az én stílusom.

ellenben a turik! :) csak turkálóban vásárolok ruhákat (fehérneműt, zoknit természetesen újonnan veszem), és mindenki kérdezi, h hol lehet ilyen állati jó cuccokat újítani :D egyáltalán nem szégyellem bevallani, hiszen ha már megdicsérték, csak nem fikázzák le a következő percen a származása miatt :P mi több, büszke vagyok rá, h jóformán fillérekbe került a ruhatáram és egyedien öltözködöm.

sajnálnék kiadni 10ezreket pár pólóért, ha máshol 3 szatyornyit kapok ugyanannyiért legalább ugyanolyan jó minőségben.

2013. máj. 11. 03:59
 8/9 laci911 ***** válasza:
51%
Sajnos az emberek nem tudjàk megfizetni a ruha üzleteket ezért inkàbb hasznàltan veszik azt meg ,,,itt csak az a gond , hogy a mostani hasznàlt ruha piac az szinte mindenhonnan jön tehàt a magyar vöröskeresztől Kijevig van olyan màrkàs ruha ami több emberen is àt tud menni . Amúgy lehet , hogy újnak làtszik de szennyezödhet szinte mindennel még patkàny vérrel is ...sok csalàt làttam de ez nagyon gyómorforató ...én most egy ilyen cégnél dolgozom és amiket làttam az szörnyű ...
2013. máj. 25. 20:03
 9/9 anonim válasza:
100%
Dehogy is ciki! Ha tudnád hogy én milyen márkás cuccokat vettem ott! Amúgy meg miért lenne ciki? Most jobb lenne az hogy egy márkás üzletben veszel ruhát pl.: egy polót 7E-ért és akkor alig tudsz utána már ruhát venni. Annak mi értelme?
2013. júl. 17. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!