Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek önmagam, ugyanak...

Hogyan legyek önmagam, ugyanakkor csinos?

Figyelt kérdés
Nem öltözködök túl nöiesen inkább csak rejtegetem a testem. Pesig modell alkatom van. Eléggé vékony vagyok és hozzá nagy melleim is vannak. Elégfurcsán öltözködök sokak szerint és a fiúknak csk 'barát' a lányok meg úgy emlegetnek hogy a furcsa csaj. Csak hoszzúnadrágot hordok és föleg fekete bö ruhákat. Vagy furcsa(szerintem szép) mintájú ingeket. sokszor beszolnak amiért így öltözködöm. Teljesen különcnek érzem magam és senki sem vesz komolyan. (bocsi a helyesírási hibákért. telefonról írtam) 16/l

2013. máj. 7. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne változz meg mások véleménye miatt, mert akkor te nem éreznéd magad jól a bőrödben. Szerintem meg tök jól néznek ki a mintás ingek : D Mutatsz képet, hogy milyen furcsa mintájúak? : )
2013. máj. 7. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát persze nem akarok olyan lenni mint mindenki más csak egyre több beszólást kapok. És majd holnap küldök képet ha gondolod (:
2013. máj. 7. 22:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Oké,köszi,nyugodtan küldhetsz : ) (1. voltam)
2013. máj. 7. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha csinos vagy és szép alakod van akkor ne rejtegesd!:)

Nagyon kevés lánynak van ennyi idősen szép alakja! Mutasd meg mindenkinek!

Először hordj skinny,csőszárú,csipő fazonú világos már majdnem fehér és világos farmerkék színű nadrágokat.(Tally Weijl,H&M,Bershka itt lehet kapni ilyeneket) Ami tapad és megmutatja a csodás lábaidat. Ne félj megmutatni! Ezekhez a farmerkhoz/nadrágkhoz szinte bármilyen felső illik. Bő fazonú, mintás vagy szűk.

Már a nadrággal nagy előrelépést teszel.:)

Ha már megszoktad és neked is tetszik a szép látvány akkor felülre felvehetsz színes(mintás,csíkos,kék,sárga,barna..)toppokat így nyárra. Akár csőtoppokat is.

Egyszerű ruhák mégis nagyon jól tud mutatni egy csinos vékony alakon.

Próbáld ki, te is jól fogod érezni magad ezekben a ruhákban. És önbizalmad is több lesz! :)

2013. máj. 27. 11:19
 5/5 A kérdező kommentje:
oke köszi szépen (: akkor majd veszek pár nadrágot(:
2013. máj. 28. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!