Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel pizsinek, ami...

Mit vegyek fel pizsinek, ami csinos, aranyos és maximum egy nagyon picit kihívó? 16/L

Figyelt kérdés
Szeretnék tetszeni a barátomnak. Most lesz az első alkalom, hogy együtt alszunk, de nem leszünk egyedül.Egy "ottalvós buli" jellegű lesz az egyik közös barátunknál. Lesznek bőven fiúk és lányok is. Szeretnék tetszeni neki. Nem akarok túl "szexi" lenni, mert azt még korainak érezném, nem leszünk egyedül és amúgy sem olyan típusú vagyok, és 16 évesen nem hiszem , hogy a "szexiség" a legfontosabb. Nem akarok szokásos pizsit, az kicsit slampos..
2013. máj. 7. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
franciabugyi triko/polo sztem nyero:)
2013. máj. 7. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egy kisnadrág, spagettimintás top tuti nyerő :) bocsi, de ilyen buli keretei közöt egy franciabugyi egy kicsit (nagyon) kevés...azt tartogasd a barátodnak, kettesben :) amúgy végre egy 16 éves lány, aki nem mindenáron mutogatni akarja magát:) jó bulit! :)
2013. máj. 7. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
spagettipántos*, bocsi :)(előző)
2013. máj. 7. 17:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, jöhetnek még!:) Igen,nem igazán szeretném mutogatni magam, vannak helyettem elegen , akik viszont igen.. hát én nem szeretnék az "olcsó kategóriába" belesni:) Gondolkodtam a rövid csíkos-kockás lila kisnadrágomon (nem rövidnadrág hosszúságú, de azért hosszabb, mint egy francia bugyi sokkal) egy hosszú lenge kicsit oversized típusú fehér-fekete mintás pólón.(Úgy gondoltam nem spirázom túl, elvégre napközben sem a cicoma dominál nálam, most miért kéne?:D)A nadrág alá természetesen vennék fel bugyit. A pólóval viszont gondba vagyok.. vegyek fel melltartót alá?
2013. máj. 7. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vegyél fel melltartót.

Ha egyedül vagyok én se szoktam, de azért ez mégis más.. :D

2013. máj. 7. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem is vegyél fel :) melltartó nélküli top az megint csak barátnak és otthoni kategória:)
2013. máj. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!