Miért van az, hogy a lányok többsége leribancozza azt, aki csinos?
Az is,meg ott a Rib@nckultúra.Így nevezem azt a jelenséget,amikor nem számít hogy a nők mit viselnek,hogyan viselkednek,mikor,hogyan,miért,alapból le vannak rib@ncozva,csak azért mert nők.
Lehet hippi,rib@nc.Lehet rocker,r-banc.
Sokat olvas,riba-c.Lehet csinos,r$banc.Horrort néz,rib@nc.Lehet slampos,r÷banc.
Lehet csúnya,riban¤.Hordhat sárgát,rłbanc.
És így tovább ami eszedbe jut.Sört iszik,rißanc.Cigizik,ribänc.Elegáns,ri>anc.
Illedelmes,r~banc.Rövid hajú,rib˘nc.Színes cipőfűző,riban#.Tetkó,r|banc.
Órákig folytathatom,és mindegy mit mondok,mindenki egyet fog érteni valamelyik összefüggéssel.Csak gondolj bele hogy te mit tartasz r-bancosnak,és már benne is vagy a láncban.Ez a rib@nckultusz.
na, azért álljon meg a menet. van az igényesen csinos, ízléses öltözködésű nőtípus, aki nem teszi ki mindenét, tudja milyen színt milyennel a legelőnyösebb viselni.
na meg a van a közönséges plázabiccs, aki azt hiszi magáról, h csinos, de leginkább olyan ruhákat hord, amit az útszéliek vesznek fel munkaidőben :)
ribi nem az öltözködéstől, hanem a viselkedéstől lesz vki. de azért sokat elmond, hogy milyen ruhákban jelenik meg nap mint nap, hiszen ezzel is egy üzenetet hordoz saját magáról.
Szerintem általánosságban véve nem a nőies nőket ribancozzák le, hanem azokat, akik mindent kiraknak.
Én is csinos vagyok, de felfordul a gyomrom a gondolattól, hogy olyan ruhadarabokat vegyek magamra, amelyekben meztelennek látszom, mégis nőies vagyok. Mondhatni nőiesebb mint a nagy átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!