Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a lányok...

Miért van az, hogy a lányok többsége leribancozza azt, aki csinos?

Figyelt kérdés
És itt most nem az ilyen converse-cipős, farmeros, csilli-villi felsős kislányokra gondoltam, hanem az olyanokra, akik nőiesebben öltözködnek. Ők (is) szoktak ribancozni.
2013. ápr. 21. 21:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Irigység.:)
2013. ápr. 21. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Irigyek! Vagy az alany valóban prostituált, de inkább az előbbi.
2013. ápr. 21. 22:06
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Valószínűleg irigység állhat a háttérben.
2013. ápr. 21. 22:12
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Az is,meg ott a Rib@nckultúra.Így nevezem azt a jelenséget,amikor nem számít hogy a nők mit viselnek,hogyan viselkednek,mikor,hogyan,miért,alapból le vannak rib@ncozva,csak azért mert nők.

Lehet hippi,rib@nc.Lehet rocker,r-banc.

Sokat olvas,riba-c.Lehet csinos,r$banc.Horrort néz,rib@nc.Lehet slampos,r÷banc.

Lehet csúnya,riban¤.Hordhat sárgát,rłbanc.

És így tovább ami eszedbe jut.Sört iszik,rißanc.Cigizik,ribänc.Elegáns,ri>anc.

Illedelmes,r~banc.Rövid hajú,rib˘nc.Színes cipőfűző,riban#.Tetkó,r|banc.

Órákig folytathatom,és mindegy mit mondok,mindenki egyet fog érteni valamelyik összefüggéssel.Csak gondolj bele hogy te mit tartasz r-bancosnak,és már benne is vagy a láncban.Ez a rib@nckultusz.

2013. ápr. 21. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

na, azért álljon meg a menet. van az igényesen csinos, ízléses öltözködésű nőtípus, aki nem teszi ki mindenét, tudja milyen színt milyennel a legelőnyösebb viselni.

na meg a van a közönséges plázabiccs, aki azt hiszi magáról, h csinos, de leginkább olyan ruhákat hord, amit az útszéliek vesznek fel munkaidőben :)

ribi nem az öltözködéstől, hanem a viselkedéstől lesz vki. de azért sokat elmond, hogy milyen ruhákban jelenik meg nap mint nap, hiszen ezzel is egy üzenetet hordoz saját magáról.

2013. ápr. 21. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Nem hordok útszélis ruhákat, de egyetlen üzenetet kívánok hordozni magamról az öltözködésemmel: rohadtul nem érdekel kinek mi a véleménye a stílusomról. Kb naponta változtatom az öltözködési stílusomat, szinte sosem viselek két egymást követő nap ugyanolyan jellegű ruhát. Sok sikert annak, aki az öltözködésem alapján próbál megítélni. Ne felejtsük el a régi mondást sem, mi szerint nem a ruha teszi az embert. Pusztán valakinek az öltözéke alapján nem vonom le róla, hogy egy ribanc. Legfeljebb csak azt, hogy baromi rossz az ízlése. Illetve, hogy az enyémmel nagyon nem egyezik:) Egyébként meg kinek mi a csinos. Lehet, hogy egyesek szerint te is ribancosan öltözködsz, holott szerinted csinosan. Akik ilyen következtetéseket vonnak le pár ruhadarabból, valószínűleg irigyek és/vagy felszínesek. Ennyi, nem kell ezek mögött szerintem akkora nagy rejtélyeket keresni:)
2013. ápr. 22. 00:32
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Aki elüt a többségtől, rib@nac.
2013. ápr. 22. 04:20
 8/12 anonim ***** válasza:
52%
azzal a válaszolóval értek egyet, aki a ribanckultuszról ír, mert tényleg így van. mindenki ribancozik mindenkit. mi is egy barátnőmmel múltkor leribancoztunk egy lányt, csak azért, mert póthaja van. semmit nem tudunk róla, utána be is láttuk, hogy teljesen ok nélkül tettük. csak mert van, épp ott ment előttünk, volt valami a külsején, ami miatt felfigyeltünk rá, és mert ő is nő volt. engem is ribancoznak, mert főleg férfiakkal barátkozom, rövid hajam van, stb. nem kell magunkra venni.
2013. ápr. 22. 10:36
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem általánosságban véve nem a nőies nőket ribancozzák le, hanem azokat, akik mindent kiraknak.

Én is csinos vagyok, de felfordul a gyomrom a gondolattól, hogy olyan ruhadarabokat vegyek magamra, amelyekben meztelennek látszom, mégis nőies vagyok. Mondhatni nőiesebb mint a nagy átlag.

2013. ápr. 22. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak az irigység miatt, pedig inkább példát kellene venni róla.
2013. máj. 4. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!