14-16 éves csajok! Nektek bejön ez az öltözködés? :D
Figyelt kérdés
általába úgy öltözök hogy:
barna ülepes csőnadrág,fehér converse cipő,V-nyakú póló vagy ing.
hajam körbenyírt felül zselézett :D
bejön ez nektek? (kicsit páwa vagyok :D)
15/f
2013. máj. 4. 22:44
31/37 anonim válasza:
mi van, nem bírod, ha nem jössz be mindenkinek? páwa...
32/37 anonim válasza:
Lecsicskázod itt az embereket 15 évesen? Gyorsan kérjél anyádtól pár pofont, a nevemben is.
33/37 anonim válasza:
tököd van 1általán? csakmert egy ilyen fiút még csak elképzelni is nehezen tudok egy csajon...
34/37 anonim válasza:
bottal nem piszkálnálak meg...ez a stílus kb. a 12-13 éves tiniribancoknak jön be:)
nekem(és nem csak nekem) a sportos stílusú srácok jönnek be
16/L:))
35/37 anonim válasza:
Nem.Nagyon gáz ha ülepes gatyát hordasz.A V-nyakú póló pedig a melegeknek való.Az ingről már ne is beszéljünk.
A páwa gáz!!!
36/37 anonim válasza:
cipő oké, haj elmegy, v-nyakú=hé, meleg vagyok! , ülepes=hé meleg vagyok! LEgyen kicsit lazább gatya, ne full cső, és normális póló, vagy ing (igen az is oké) . 14/L remélem érthető volt és nem zavaros:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!