14-16 éves csajok! Nektek bejön ez az öltözködés? :D
általába úgy öltözök hogy:
barna ülepes csőnadrág,fehér converse cipő,V-nyakú póló vagy ing.
hajam körbenyírt felül zselézett :D
bejön ez nektek? (kicsit páwa vagyok :D)
15/f
kis csicskák?^^
inkább te vagy,azt megsúgom hogy van párom:D
de ha nem tetszik az hogy nem jön be nekünk a stílusod nem minket kéne leszólnod
ez a mi véleményünk,attól hogy 100-200 agyonpirított kis liba páwákkal jár nem a mi hibánk
de döntsd el hogy neked milyen lány kell
normális,akinek nem a műköröm meg a szoli a legnagyobb baja,vagy szintén tucatgyártott csaj
ha ezek kellenek akkor jó vagy páwának
pff... tipikus 15 éves fiatal aki elvan szállva magától...
Amúgy nem azért írtad ki a kérdést hogy válaszoljunk rá ?
Netalántán nemteccik hogy nem jön be minden csajnak aki válaszol ?
csak úgy szólok hogy 8/1 eddig azok a csajok száma akiknek bejön a stílusod ! Húzz bele öcsi... ;)
NEHARAGUDJ,de akkor miért írtad ki a kérdést,ha nem vagy kíváncsi a "csicskák" válaszára?Ha nem bírod a kritikát,nem kell ilyeneket kiírni.
Az a baj a páwákkal,hogy rohadtul nem férfiasak.Felőlem maradhat az ülepes csőnaci(pár srácon elég szexi,bár nekem jobban bejön a sima ülepes,a rappereken)
converse is oké. de ezt a V-nyakú fölsőt nagyon sürgősen felejtsd el.
15/L
Bár én már elmúltam 16 éves, de nekem bejönnek :) Egyébként szinte felesleges is volt ide feltenned ezt a kérdést, mert a gyk-s csajok 99%-nak nem jönnek be a páwák. Szerintem ne az itteniekre hallgass, mert itt nagy részben úgysem azok a lányok véleményeznek, akik neked bejönnének.
Érdekes módon mindenki tagadja, hogy bejönnek neki a páwák, mégis ha gyk-ra kirak nagyritkán magáról egy ilyen stílusú helyes pasi képet, akkor szinte az összes csaj ott csorgatja a nyálát. Hogy is van ez akkor?
Minek kell attól beszólni, hogy nem jönnek be? Nem lehet annyit írni, hogy nem, nem jönnek be, mert nem az eseteim. Amúgy is itt néhány kis 14+ éves jobban járna ha az IQ-ját fejlesztené, mert némelyikőtöknek annyi esze sincs mint egy hangyának.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!