Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14-16 éves csajok! Nektek...

14-16 éves csajok! Nektek bejön ez az öltözködés? :D

Figyelt kérdés

általába úgy öltözök hogy:

barna ülepes csőnadrág,fehér converse cipő,V-nyakú póló vagy ing.

hajam körbenyírt felül zselézett :D

bejön ez nektek? (kicsit páwa vagyok :D)

15/f

2013. máj. 4. 22:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Egy értelmes csaj már a külsődről levágja, hogy egy semmirekellő balf*sz vagy, szóval az esélyed náluk nulla.

De nyilván neked úgysem értelmes csaj kell, hanem olyan semmirekellő, ízlésficamos divattini mint te magad is vagy. Azoknak tuti bejössz.

2013. máj. 5. 00:55
 22/37 anonim ***** válasza:
17%

21-es. Azt hiszed, hogy te jobb vagy bármelyikőjüknél is? Külső alapján rögtön elítéled az embereket? Attól, hogy valaki külsőleg ad magára és követi a divatot, még nem biztos, hogy kevesebbet ér nálad, vagy bárki másnál. Nem egy olyan fiút és lányt ismerek, akik páwák és egyáltalán nem hülyék, igenis van eszük, nem elkényeztetettek, mindenkivel szívesen beszélgetnek stb.

És még te tartod magad normális embernek? Hm kicsit gondolkozz el a kijelentéseden!

2013. máj. 5. 01:08
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

van csajod?

gondoltam hogy nincs:DD ne is csodálkozz.

2013. máj. 5. 07:01
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

"kicsit érdekes hogy itt hogy szidja mindenki a páwákat de ha megnézed mostanában majd' minden lány olvad értük"

Ez nem rajtad segít, Kérdező, hanem minősíti a korod béli lányok stílusát is.

2013. máj. 5. 09:29
 25/37 anonim ***** válasza:

"Attól, hogy valaki külsőleg ad magára és követi a divatot, még nem biztos, hogy kevesebbet ér nálad, vagy bárki másnál."

Ebben igazad van,de az ember úgy adhat a külsejére hogy közben nem veszik el a tömegben,nem lesz tucatgyárott.Én is dumáltam már páwákkal,tényleg van köztük normális,így nem is értem hogy miért akarnak elveszni a tömegben,sokan megmondták hogy nem is tetszik neki ez a stílus,csak divatosak akarnak lenni.Most akkor hogy van?Az a lényege a divatnak hogy az ember elveszítse az egyéniségét és ne érezze jól magát?

Amúgy szerintem nem abban nyilvánul meg,hogy az ember ad-e magára hogy követi-e a divatot,inkább az ápoltságban nézem,és személy szerint jobban szeretem azokat akik egyedien öltözködnek.

19L

2013. máj. 5. 09:47
 26/37 anonim válasza:
100%

ha ribit akarsz felszedni, aki a tükörben pucsít kacsaszájjal, agyon van sminkelve, csak amiatt szép, maradhat ;) Az összes páwának ez kell, szóval tessék, folytasd csak, hadd fogyjon el mind, nekünk meg megmaradhatnak a nem páwa hajlamú srácok! :DDD

ha pedig normálisabb lányt akarsz, akiben megbízhatsz, tisztel és szeret, akkor változtass, sürgősen!

15/L

2013. máj. 5. 10:50
 27/37 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem van akinek jól áll ez a stílus(mondjuk az ülepes gatya az böhh....)Ez a haj meg már annyira tömeghaj,hogy meg se lepődöm.Szerintem kicsit börtöntöltelék frizura:D

Viszont van akinek valóban jól áll,és mellé nem az a beképzelt barom srác.

A cipő király,és nekem a felső is bejön.(Ing minden mennyiségben!!:)

16/L

2013. máj. 5. 11:22
 28/37 anonim ***** válasza:

Ugyan elmúltam már 16 éves, de csak azért is leírom a véleményem. Nekem nem tetszenek, és ez így volt már akkor is, amikor elkezdődött ez az egész őrület. Egyrészt már azért sem bírom, mert elveszik mindenféle egyediség, a saját személyiséged, másrészt mert undorító. Teljesen férfiatlan és idétlen egy stílus.

Bár be kell valljam, lényegében igazad van. A kislányok imádják a "páwákat", mert ugye ők menők és divatosak. Persze, nyilván vannak normálisak is közülök, de lássuk be, egy páran önteltek és bunkók; az emberek meg ugye szeretnek általánosítani.

Amúgy elárulom, 18 felett egyre kevesebbnek fog tetszeni. :)

És mielőtt beszólsz: van párom és látszik rajta, hogy férfiből van. :D

18/L

2013. máj. 5. 11:32
 29/37 anonim ***** válasza:

szerintem nem hangzik olyan rosszul mint ahogy sokan írták.. azért arra figyelj hogy ne legyen túl sok az összhatás, pl ne köldögik kivágott póló. mert az már tényleg bu*is hatás. szóval csak mértékkel!

egyébként ahogy elképzeltem..nekem bejönne :)

14,5/L

2013. máj. 5. 12:15
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerem van az ilyenektől, mint te. Bocsi de ez az igazság. 16/L
2013. máj. 5. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!