Mikor lesz már vége a Páwáknak? Komolyan hányingert kapok ettől a sok "helyes"gyerektől. Tényleg úgy néznek ki mint a kislányok, szörnyű meddig fajul ez a világ!
Szerintem is nagyon gázak a páwák, nem értem egyes nő társaimnak mi jön be rajtuk. Egy csávó baromira férfias csőgatyában, kivágott pólóban és vasalt hajjal.... tényleg...
21/L
Csak annyi gond van velük, hogy nem férfiasak. De hát nincs ezzel gond, mert nem is a nőknek akarnak tetszeni, hanem a kislányoknak. :)
26/N
Nekem sem tetszenek. A szétzselézett hajköltemény, elmaradhatatlan kristályos fülbevaló, rózsaszín póló meg térd körül harmonikázó gatya mellet még megpróbálnék eltekinteni, de a flegma arckifejezésükkel már igazán nem tudok mit kezdeni.
Persze megjegyzem, az ő döntésük, és sok lánynak tetszenek, akkor meg minek változtassanak.
17/L
Utolsó válaszoló te legalább érted annak a lényegét, amit én is leírtam
"Persze megjegyzem, az ő döntésük, és sok lánynak tetszenek, akkor meg minek változtassanak."
Pont erről van szó, hogy az ő döntésük. Mint ahogy minden stílus képviselőjének a saját döntése, hogy olyan lett. Érdekes módon mégis a páwákat szólják le a legtöbben. De hát mindig van valami. Régen az emósokat szívatta mindenki, most meg ez a menő úgy látszik.
Egyébként kevesen vesznek fel rózsaszín pólót, és ha fel is veszik, akkor is csak ritkán, illetve az sem igaz mindegyikre,hogy a térdüket veri a nadrág.
Miért kell szerencsétlen V betűt W-re cserélni? Vagy a kis nyomingerek hívják így magukat? Amúgy a pávák szép állatok -a magyar nyelvtan mellett- őket se becstelenítsük már meg!
Egyébként ők nem a kislányoknak akarnak tetszeni,hanem a kisfiúknak,csak néhány látens meleg kislány is beleszeret a "cíjámpónisz" trikócskájukba. No de nőnek születni azért,hogy egy lánynak öltözött kis traviba bolonduljunk bele.. Ez még Besenyőéknél is túl abszurd.
16os a páwa nem stílus. A stílus az ami az egyéniséget tükrözi és a stílus egyéni. A páwa az divat nem stílus.
Én például kifejezetten szeretem őket, mert így nekünk normális fiúknak maradnak a normális lányok. Egy normális lánynak meg sem kell vele ismerkednie, ránéz és vége. Nem jelentenek konkurenciát. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!