Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mikor lesz már vége a Páwáknak...

Mikor lesz már vége a Páwáknak? Komolyan hányingert kapok ettől a sok "helyes"gyerektől. Tényleg úgy néznek ki mint a kislányok, szörnyű meddig fajul ez a világ!

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 13:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
nekem nem tetszenek. Semmi férfias nincs bennük. De hát valakinek ez kell. Majd jön egy újabb divathóbort.
2013. máj. 1. 15:39
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Itt nem azzal van a gond, hogy valakinek tetszenek vagy nem, hanem az, hogy attól, hogy nem tetszik, még nem kell leszólni. Én sem szólok le egy pl egy rockert sem attól, hogy nem tetszik és nem mondok olyanokat, hogy undorító vagy ba*zd meg...
2013. máj. 1. 15:44
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is nagyon gázak a páwák, nem értem egyes nő társaimnak mi jön be rajtuk. Egy csávó baromira férfias csőgatyában, kivágott pólóban és vasalt hajjal.... tényleg...

21/L

2013. máj. 1. 16:52
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

Csak annyi gond van velük, hogy nem férfiasak. De hát nincs ezzel gond, mert nem is a nőknek akarnak tetszeni, hanem a kislányoknak. :)

26/N

2013. máj. 1. 17:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem tetszenek. A szétzselézett hajköltemény, elmaradhatatlan kristályos fülbevaló, rózsaszín póló meg térd körül harmonikázó gatya mellet még megpróbálnék eltekinteni, de a flegma arckifejezésükkel már igazán nem tudok mit kezdeni.

Persze megjegyzem, az ő döntésük, és sok lánynak tetszenek, akkor meg minek változtassanak.

17/L

2013. máj. 1. 18:03
 16/22 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló te legalább érted annak a lényegét, amit én is leírtam

"Persze megjegyzem, az ő döntésük, és sok lánynak tetszenek, akkor meg minek változtassanak."

Pont erről van szó, hogy az ő döntésük. Mint ahogy minden stílus képviselőjének a saját döntése, hogy olyan lett. Érdekes módon mégis a páwákat szólják le a legtöbben. De hát mindig van valami. Régen az emósokat szívatta mindenki, most meg ez a menő úgy látszik.

Egyébként kevesen vesznek fel rózsaszín pólót, és ha fel is veszik, akkor is csak ritkán, illetve az sem igaz mindegyikre,hogy a térdüket veri a nadrág.

2013. máj. 1. 20:11
 17/22 anonim válasza:
100%
Megmondom őszintén nekem nem az a bajom h így néznek ki hanem hogy "márkás cuccok anyu-apu pénzéből".Szerintem azért 15-17 éves korba már ismerni kéne a munka fogalmát.Mert eddig akárhány pávával beszéltem egyik se dolgozott még életébe.Nézzen ki ahogy akar kit érdekel..nekem meg nullás hajam van és Pitbull cuccokat hordok de voltam már én is plázába a barátnőmmel(mert pávaság nélkül is be tudtam csajozni)akkor most én mi vagyok??Nem védeni akarom őket de akkor hordjon valaki 20ezres csőgatyát ha a saját pénzéből van.De ha valamelyik fullcappet vesz föl azért az odab*sz a rapszakma hitének is XD
2013. máj. 10. 07:52
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, minél hamarabb. Idegesít a sok kis kemény majom!
2013. jún. 5. 18:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Miért kell szerencsétlen V betűt W-re cserélni? Vagy a kis nyomingerek hívják így magukat? Amúgy a pávák szép állatok -a magyar nyelvtan mellett- őket se becstelenítsük már meg!

Egyébként ők nem a kislányoknak akarnak tetszeni,hanem a kisfiúknak,csak néhány látens meleg kislány is beleszeret a "cíjámpónisz" trikócskájukba. No de nőnek születni azért,hogy egy lánynak öltözött kis traviba bolonduljunk bele.. Ez még Besenyőéknél is túl abszurd.

2013. júl. 26. 00:54
 20/22 anonim válasza:

16os a páwa nem stílus. A stílus az ami az egyéniséget tükrözi és a stílus egyéni. A páwa az divat nem stílus.

Én például kifejezetten szeretem őket, mert így nekünk normális fiúknak maradnak a normális lányok. Egy normális lánynak meg sem kell vele ismerkednie, ránéz és vége. Nem jelentenek konkurenciát. 16/F

2013. aug. 25. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!