Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tinik! Öltözködtök turkálóból,...

Tinik! Öltözködtök turkálóból, vagy az túl ciki Nektek?

Figyelt kérdés
2009. szept. 27. 20:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

én is öltözök turibol... ésakkor meg mivan? :'D nézzenek le ha ennyire idióták...

16/L

2009. szept. 28. 18:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A legkedvesebb ruhadarabjaimat durisból szereztem be:)
2009. szept. 28. 18:38
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon sokan öltöznek turiból, jobb minőségű, mint a kíni, egyedi és nem látszik rajtuk, mondhatja akár, hogy a Plázában vette!!
2009. szept. 28. 23:07
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
szoktam turiból öltözködni, de nem kötöm senki orrára :D
2009. szept. 29. 18:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz...néhányan a mai tinik közül teljesen el vannak szállva a márkáktól, aztán mindegyik ugyanúgy néz ki...a turiból legalább lehet egyedien felöltözni.

Amúgy meg van egy stylist is, aki még turkálókba is elmegy az ügyfelekkel, nem csak hallottam róla, láttam is. Szóval, ha már stylist is, akkor végképp nem ciki!

Egyébként ez az az oldal: [link]

Ja, és van ez a Maggie's nevű turi, a Körúton, a Nagyposta mellett, az iszonyú jó! Olyan dizájnos maga a turi is, mint egy nagyon menő bolt!

2009. szept. 30. 11:34
 16/27 anonim válasza:
90%
én nem szoktam betérni turkálókba,de az egyik ismerősünk szokott jó cuccokat kifogni. szerintem nem ciki mivel nem mindenkinek telik retro, gas vagy new yorker-es rucikra.
2009. okt. 2. 09:15
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

én is zoktam az egyik barátommal turiban vásárolni!onnan vannak a legjobb póloim!:)és imádom öket(L) a barátom felválalja hogy turiból vszi de én nem ! és vígan azt hazudom hogy a plázában meg itt ott butikokban vettem és még akkor el is hiszik és egyépként mindenki dicséri az állítólegos plázás ruháimat :DD ja és sztem nem ciki

cikibb az hogy amikor vettem az eggyik butikban egy 5000 ft-os pólót és erre az egyik kínaiban 1500 ért láttam na az nagyon gáz volt

2009. okt. 2. 21:21
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenen ciki?Ott vannak a legjobb cuccok.Sokkal olcsóbban meg lehet venni rengeteg dolgot amikért az eredeti márkaboltban vagyonokat kérnek el.
2009. okt. 26. 15:11
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

dehogy ciki! teljesen egyedi, szép, jó minőségű és minden stílusban vannak ruhák (én folkos vagyok:P)

a ruháimnak lassan a fele csak onnan van =)

2009. dec. 8. 20:16
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

13 éves koromban még nálunk is ciki lett volna amúgy.

Talán a legkedvencebb cuccaim vannak turkálóból. És az a barátnőm vitt el először, aki a családjával évente 5-6X megy nagybevásárlásra Ausztriába, egy télen 4-5 csizma, stb. De nála nagyobb turkálóst még nem láttam :)

2009. dec. 29. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!