Ilyen nadrághoz milyen felsőt lehet felvenni? Képek
Figyelt kérdés
szerintetek ezzel a felsővel fel lehet venni? Suliba gondoltam :)
Köszönöm
2013. ápr. 28. 19:12
11/12 anonim válasza:
ezzel a felsővel borzalmas, ne ugyanolyan színű felsőt vegyél, mint a gatya. egy sima, egyszínű, nadrágtól eltérőt.
12/12 anonim válasza:
a második felső gyalázatos úgy ahogy van, az elsővel meg ütik egymást.
olyan egyszínűt vegyél, ami van a nadrág színében is. pl azzal az okkersárgával próbálkoznék, ami a virágmintában van. élénk színűt ne vegyél hozzá, az ütné, illetve nekem a fehér is elég fura lenne vele.
szóval valami pasztellszínt, ami visszaköszön a nadrág színében is.
legalábbis ha én valami mintásat veszek fel, akkor így kombinálom, és jó az összhatás. inkább valami laza, egyszerű szabású pólót válassz. sima trikó, ujjatlan, vagy a szokásos T-shirt fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!