Ilyen nadrághoz milyen felsőt lehet felvenni? Képek
Figyelt kérdés
szerintetek ezzel a felsővel fel lehet venni? Suliba gondoltam :)
Köszönöm
2013. ápr. 28. 19:12
1/12 anonim válasza:
Én nem venném fel. Egyszínű polót vennék csakis. Ne ess ebbe a hibába, állatmintás virágmintással.. jujj.
2/12 anonim válasza:
Nem, szerintem sima egyszínű pólót vegyél fel hozzá. Fehéret, pirosat, élénk kéket vagy drappot.
3/12 anonim válasza:
Hát ezt a nadrágot én nem erőltetném utcára :S
4/12 A kérdező kommentje:
Bánom már,h megvettem :S :( Tavaly óta ott áll a szekrenyben.
2013. ápr. 28. 19:26
5/12 anonim válasza:
Ez velem is hányszor megtörtént...
Egy basic fehér pólóval venném fel, ha muszáj lenne. A mintát semmiképp se erőltesd!
6/12 anonim válasza:
Semmi baj nincs a nacival! Csak egy sima minta nélküli póló kell hozzá!
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem gáz a nadrág ahogy írják:)) Biztos viszont, hogy csak fekete cuccokkal venném fel, az tompítja kicsit a mintás jellegét. Vagy fehér ruhadarabokkal. Meg én tuti begöndöríteném hozzá a hajamat, szóval romantikusra venném aznap a stílusomat:))
8/12 A kérdező kommentje:
Na és ezzel a felsővel szerintetek? Így már nem " túl" szürke? :D
2013. ápr. 28. 20:12
9/12 anonim válasza:
Túl egyszínű. Nincs valami szűkebb fehér felsőd?
10/12 anonim válasza:
Szerintem ami ezen a legutóbbi képen van felső, azzal jó! Amúgy szerintem tök jó naci, rólam biztos úgy rohadna le, annyit hordanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!