Szerintetek mi illik egy tuzpiros nadraghoz felvenni. Valami ami kicsit szolidabb szin. Otlet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 09:45
1/4 anonim válasza:
Fehér? Halvány rózsaszín, vanília,stb.
2/4 anonim válasza:
Tűzpiros nadrághoz illik a fehér, szürke, halványlila is. A hétvégén voltam egy buliba, a tűzpiros nadrágomhoz felvettem egy olyan kötött fekete blúzt, amin színes kövekkel van díszítve, és piros is volt benne, nagyon elegáns volt!
3/4 anonim válasza:
szerintem sok színt tudsz hozzá passzintani. egy erős kéket, feketét, sárgát, fehéret. illetve a rózsaszín világos árnyalatait.
4/4 anonim válasza:
Szerintem a rózsaszint felejtsd el, az nem megy a piroshoz, legalábbis számomra mindig az igénytelen hatást kelti. a fehér, fekete és a szürke a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!