Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem ízléstelenek...

Szerintetek nem ízléstelenek ezek a "női" forrónadrágok?

Figyelt kérdés
Kb. minden 2. lány ilyet hord, holott szerintem egy csinos szoknya egy normális cipővel sokkal szebb és nőiesebb. Sőt, talán még kényelmesebb is, mert jobban szellőzik. (Persze fiúként nincs ebben tapasztalatom, de úgy érzem, hogy így van.)

2013. ápr. 24. 18:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha nem lóg ki belőle a félseggük, akkor semmi baj vele.
2013. ápr. 25. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Na, akkor én jobb, ha csendben maradok a 173 centimmel. :) Amúgy meggyőztetek. Én eddig azért nem hordtam rövid gatyát, mert heges a lábam, egy csúnya baleset után. És valahogy úgy éreztem, hogy ezt nem kellene mutogatnom. Jobban elfogadtam magam magassarkúban, mint egy rövid gatyában, amiben látszanak a baleset nyomai...Egész nyáron rohadtam a térdig érő szoknyákban és halászgatyákban. Ritkán, amikor már tényleg nem bírtam a kánikulát, felvettem rövid gatyát, de úgy éreztem mindenki a sebeimet nézi. :/ De mást sem érdekel, hogy ki mit gondol, és végül is nekem is az a véleményem, hogy az ember érezze kényelmesen és jól magát. Ne a külvilágnak akarj megfelelni, hanem magadnak. Úgyhogy köszi csajok! :D Ja, bocs kérdező az offért!!!!
2013. ápr. 25. 10:06
 13/14 A kérdező kommentje:
Semmi gond. Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 25. 11:05
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Neked a forrónadrág az ízléstelen, nekem meg a férfi szandál és lábujjas papucs. Ennyit erről.
2013. ápr. 25. 14:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!