Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem ízléstelenek...

Szerintetek nem ízléstelenek ezek a "női" forrónadrágok?

Figyelt kérdés
Kb. minden 2. lány ilyet hord, holott szerintem egy csinos szoknya egy normális cipővel sokkal szebb és nőiesebb. Sőt, talán még kényelmesebb is, mert jobban szellőzik. (Persze fiúként nincs ebben tapasztalatom, de úgy érzem, hogy így van.)

2013. ápr. 24. 18:30
1 2
 1/14 anonim válasza:
6%
Én nőként egyet értek veled. Szerintem is undorítóak, közönségesnek tartom. Én is szoknyapárti vagyok egy szép magassarkúval.
2013. ápr. 24. 18:36
 2/14 A kérdező kommentje:
De jó! Örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :)
2013. ápr. 24. 18:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szoknyában nem érzem olyan jól magam, félek, hogy felfújja a szél, meg mindig igazgatnom kell. Sokkal jobban érzem magam shortban, ráadásul (nekem) kényelmesebb is. Szerintem az is tud jól állni a nőkön. :)
2013. ápr. 24. 18:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor ízléstelen, ha kinn a fél segge. Vagy ha gázul öltözködik hozzá. Nekem is jobban tetszenek a szoknyák, de nem nagyon merem hordani, mert ha pl a metrón jövök felfelé, végig arra gondolok, hogy úristen, belátnak. Meg folyton igazgatnom kell, mert félek, hogy felcsúszik, vagy felkapja a szél, stb.
2013. ápr. 24. 18:52
 5/14 anonim ***** válasza:
95%
Én világ életemben rühelltem a szoknyákat.Kényelmetlen,nem érzem magam jól benne,meg nem az én stílusom.Az,h ki milyen ruhát visel,az meg mindenkinek a saját dolga.
2013. ápr. 24. 19:25
 6/14 anonim ***** válasza:
63%
A forrónadrág sokkal kényelmesebb a nyári melegben, mint más egyéb ruhadarab. Szoknyába mindig figyelni kell rá, hogy hogy lépsz, hogy ülsz le stb. Nekem se tökéletes a lábam, picit narancsbőrös is, de leszarom mások véleményét, én jól érzem magam a p.csagatyába, így felveszem
2013. ápr. 24. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
89%
Ha egy csinos, jó lábú csajszin van, akkor nincs vele gond. Azzal inkább gond van, hogy olyan nők hordják, akiknek egyáltalán nem előnyös. Én nem hordok, mivel van önkritikám, és tudom, hogy nem állna jól.
2013. ápr. 24. 20:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem se túl előnyös, de mivel kényelmes, hordom. Nem érdekel, ha valami nem áll annyira jól, vagy nem divat. Ha én jól érzem magam benne, akkor bizony felveszem.
2013. ápr. 24. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, én nem is neked céloztam az írásomat, úgyhogy ne vedd magadra! Amúgy is az a legfontosabb, hogy TE jól érezd magad benne. Nekem ez csak egy vélemény volt, amit senkinek nem kell figyelembe venni, nem én döntök mások helyett. Én a magassarkúakkal vagyok így, 173 centihez nem éppen előnyös a 10 centis magassarkú, de sz@rok rá, hordom. :D
2013. ápr. 24. 22:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, 173 centihez nem gáz a magassarkú, én mezítláb vagyok akkora mint te cipőben. :D még én is hordok magassarkút, nem tehetek róla hogy mások mélynövésűek. :)

a rövidnadrág meg nem szép kell hogy legyen hanem kényelmes, 35-40 fokban a divat meg a pasiknak tetszés az ember legkisebb problémája. hűvös időben kifejezetten jó öltözött vagyok és csinos, de nyáron kínomban nagyon át tudok vedleni tramplivá. a szoknyát meg utálom, kényelmetlen.

2013. ápr. 25. 07:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!