Más is van, aki utál zoknit hordani?
Figyelt kérdés
És ha igen, mióta utálod? Télen is zokni nélkül vagy? :)2013. ápr. 24. 16:58
1/9 anonim válasza:
A mostani tél miatt kezdtem el megutálni.
Hordani hordok mert muszáj (felfázós típus vagyok és hideg a parketta általában ha nyár van akkor is:D)
Csak vékony zoknikat hordok amiket épp hogy megérezni a lábon:) a vastag marad télre. :s
Sajna el kell tűrnöm:D:D
2/9 anonim válasza:
Jelen. :D Kiskorom óta utálom a zoknit, csak télen hordok, mert különben szétszedi a lábamat a csizma, de lakásban akkor se. Ha megyek valahová, a cipővel együtt a zoknimat is az előszobában hagyom. Jó időben meg esélytelen, hogy magamra erőltessem azt a borzalmat, iszonyatosan idegesít. :D
3/9 anonim válasza:
Én utálom, de pechemre Rayanud-szindrómás vagyok, így sokszor jéghideg kezem-lábam nyáron is... most is fázik a lábam és muszáj zokniban lennem. Még így is jéghideg. :/
Mióta utálom? Mindig is zavart, ha rajtam volt XD
21/f
5/9 h727 válasza:
én csak gumicsizmában szoktam hordani...
6/9 milan970521 válasza:
en 2 eve telen nyaron mezitlab vagyok! sose hordok zoknit!
7/9 anonim válasza:
Én !!! Én minden cipőmet mezítláb viselem !!! pl magasszárú tornacipő, vagy adidas utcai cipő !!! mindet am !!!
8/9 anonim válasza:
Én >< Szerintem nagyon kényelmetlen, és maximum csak balerina zoknit hordok, de azt is csak akkor ha már nagyon muszáj
9/9 anonim válasza:
A csajom 15 éves húga is ilyen, állandóan mezítláb van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!