Szeretsz zoknit hordani? Vagy inkább a mezítlábas létet kedveled?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is lécci.2010. febr. 10. 18:19
1/15 anonim válasza:
én mezítláb járok kelek... suliba is mezítláb megyek a -15 fokban. Kicsit hideg van de jót tesz a gerincnek..
2/15 anonim válasza:
Én imádom a puha zoknikat, és a szőrös lábtyűket. :D
4/15 anonim válasza:
Nem szeretek zoknit hordani, csak télen cipőhöz veszek fel. A lakásban télen is mezítláb járkálok.
25/F
5/15 anonim válasza:
gyakorlatilag mindig van a lábamon zokni. autót vezetni viszont mezítláb a legjobb
6/15 anonim válasza:
Nem szeretek mezitláb lenni, így inkább zokniban vagyok mindig.
7/15 anonim válasza:
Imádok mezítláb lenni. Nyáron esténként van, hogy leveszem a cipőm és a meleg aszfalton úgy sétálok. :D Télen meg ha hidegebb van és cipőben vagyok, akkor van rajtam zokni, de itthon sosincs. 19/L
8/15 anonim válasza:
Zokniban szeretek inkább lenni. Néha nyáron a fűben mezítlábazok, amúgy máshol nem. F/26
9/15 anonim válasza:
Én az utcán télen/nyáron zokniban, zárt cipőben, és hosszú nadrágban vagyok (télen a hideg, nyáron meg az alkatom miatt), de otthon az az első, hogy a nadrággal együtt a zoknitól is megszabadulok. A lakásban csakis mezítláb! Otthon zavar, és kényelmetlen a zokni nekem, és szerencsére a jó fűtés miatt télen sem fázik a lábam.
Strandon, ha néha eljutok, ott viszont csakis mezítláb, a wc-t, és az öltözőt leszámítva nem hordok papucsot sem.
33/F
10/15 anonim válasza:
Szia. Én nem szeretek zoknit hordani, ha lehet, akkor mezítláb vagyok. Itthon mindíg. Télen is, mert jó a fűtés. Csak akkor veszek fel zoknit, ha valahová mennem kell és cipőt kell húznom. Üdv: Gyuszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!