Szerintetek melyik lenne jó white party-ra?
Figyelt kérdés
ez vagy ez ja és am 16L vagyok barátnöimmel megyek
lécci ne cinkeljetek h k.vás stb csak h melyik jobb..
2013. ápr. 21. 11:45
1/9 anonim válasza:
16 évesen White Party-ra.... gratulálok..... be se engednek szerintem.
2/9 anonim válasza:
Nekem a masokdik jobban tetszik, de 16 evesen nem a legjobb ha ilyen ruhakat viselsz es white partykra jarsz.... Am a te eleted.
3/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem tetszik. Nagyon kihívó, és nem 16 évesnek való. A kevesebb néha több :)
4/9 anonim válasza:
A rucik szèpek!De te 16 èvesen mit akarsz elèrni ilyen ruhàban?A szüled tudjàk egyàltalàn hovà kèszülsz?Nem lenne mèg helyed ilyen party-kon!Majd meg ha ne adja isten,megeröszakolnak,akkor majd rinyàlhatsz,ès hibàztathatod a màsikat! Vègülis a te dolgod!
5/9 anonim válasza:
Első vagyok.. ha tényleg jót akarsz magadnak, ne ilyeneket vegyél fel légyszíves.
6/9 anonim válasza:
mi olyan nagy cuc a white party-ba?
miben masabb mint a tobbi azon kivul ,h mindenki feherben van?
7/9 anonim válasza:
miert kell lepontozni? inkabb valaszolnatok.. -.-
8/9 anonim válasza:
oké, tegyük túl magunkat rajta, hogy a 16 évesek white partyba járkálnak. de hogy pénzt adnál egy olyan ruháért, amiben úgy nézel ki mint egy olcsó útszéli... na, ez sokkal nagyobb baj.
mindkettő förtelmes. felőlem azt veszed meg, amelyik jól esik, de előbb inkább el kéne jutni arra a szintre, h nem a magamutogatással vonod magadra a figyelmet, hanem a valódi értékeiddel. már ha vannak olyanok.
9/9 anonim válasza:
Az elöttem szòlònak teljesen igaza van!Mert a lènyeg az,te legyèl feltünö,a kedvessèget,az aranyossàgod!Nem pedig egy qrvàs ruha ami max egy 25 èvesnek valò!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!