Szerintetek is undorító, ha egy fiatal nőnek kivillan a zoknija, ha megy vagy ha leül?
Figyelt kérdés
Rendszeresen látok 20-as évekeiben lévő lányokat a most divatos fűzős magassarkú vagy lapostalpú cipőben, akik ha mennek vagy ülés közben gyakran kilátszik pl. a fehér pamutzoknijuk.2013. ápr. 21. 08:01
1/15 anonim válasza:
Szerintem ez a normális, egy zokniban mi az undorító?
2/15 anonim válasza:
Úristen !!! Kivan a zoknijaaaaa:O mindjárt elhányom magam
Lány vagyok .ezentul zokni nélkül fogom hordani a cipőt,csizmát,még télen is xd
4/15 anonim válasza:
Ja, minimum fejlövést érdemelnének. Én mindig zokni nélkül hordom a csizmát is...pff.
5/15 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, ha mondjuk van rajta egy fekete cipő és kilóg belőle a színes zokni. :D Én megértem a kérdezőt, fekete cipőt, amiből kilátszik a zokni azt csak fekete zoknival!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!