Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyi volt a legtöbb pénz,...

Mennyi volt a legtöbb pénz, amit egy alkalommal elköltöttetek kilós turiban?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
3000 Ft
2013. ápr. 20. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
11000. :-S
2013. ápr. 20. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:

6-7 ezer de 3000/ kiló (Háda) szóval nem olyan sok.... Pl. egy átlagos táska simán 1500-2000 ebből kiindulva...

Ma egy nagyobb piros H&M és egy fehér lakk Per Una (Marks&Spencer) táskát vettem és valami kis bugyuta babát a lányomnak amit választott és 3750 Ft-ot fizettem.

2013. ápr. 20. 19:11
 4/5 anonim ***** válasza:

17 ezer. mondjuk abban volt kabát, nadrág, jó nagy halom felső, övek, talán még táska is.

két olyan szatyorral jöttem ki, h alig bírtam :) szerencsére az emberem egyszemélyes felmentőseregként megérkezett metálkék paripáján, h hazarepítsen :)

azóta hagyomány nálunk, h elém jön ha turizok, mert eszméletlen sok ruhát képes vagyok levadászni :) persze ebben nem csak saját felhasználásra valók vannak, szoktam anyumnak, barátnőimnek is venni egy-egy meglepit :)

2013. ápr. 22. 01:46
 5/5 anonim válasza:
23.000 volt most a legutóbbi. Előtte mindig csak ilyen 1-2 ezreket, mert nem volt pénzem, és muszáj volt visszafogni magam. Most "megünnepeltem", hogy van munkám és pénzem. 10 kg volt, amit hazacipeltem, de ebből 6 kg (kb. 11.000) az csak ágynemű volt. A másik 4 kg volt ruha. 20 felső (ebből 4-5 melóhoz), 4 szoknya, meg egy póló a páromnak is.
2013. ápr. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!