Eredeti converse, vagy hamisítvány?
Figyelt kérdés
Anya vett egy converse cipőt szülinapomra,és szerintem rászedték. A jel,vagy a biléta,amire rá van írva hogy Converse,all star stb,a lábam belső oldalán van,és nem kívűl.Ez a biléta vászon anyagból készült,és elég rossz minőségű (alatta a ragasztó is látszik) ezért gyanakszom.A sarkán lévő All Star feliratnál a csillag alatt van egy bekarikázott R.És címke is van a nyelvére varrva.Akkor most ez hamisítvány,vagy sem?2013. ápr. 19. 16:18
1/3 anonim válasza:
Először kicsit utána kellett volna nézned! Az eredeti converseknek MINDIG belül van az a biléta szerűség.
2/3 anonim válasza:
nekem több eredeti converse-m van, és mindegyiknek a belső oldalán van a converse biléta:D szerintem eredeti, nekem is így néznek ki:)
3/3 anonim válasza:
Nekem is több, Converse márkaboltban vásárolt tornacipőm van. A biléta nekem is belül van, szerintem ragasztva, bár maga a ragasztás az én cipőmön nem látszik. Ami kicsit gyanús nekem az a bekarikázott R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!