Eredeti ez a táska? Honnan ismerem fel, hogy eredeti e?
Figyelt kérdés
A műanyag kapcsok gyanúsak nekem és nem találtam a neten ilyen fazonú Lacoste táskát. Mit gondoltok? Kérjek még képet róla, pl. cipzár, belső címke?
2013. márc. 16. 12:31
1/4 A kérdező kommentje:
Az ára 10.000Ft, villám áron 25.000. Bár ez nem sokat jelent, hamisítványért is kérhetnek sokat.
2013. márc. 16. 12:34
2/4 anonim válasza:
hát egy picit tényleg gyanús..úgyhogy kérj képet a cimkéről;) simán átverhetnek...
3/4 anonim válasza:
Thaiföldön rakat ilyen táska volt. Nekm is van teljesen ugyanez is. Ott ngyon olcsón adták 100 bath körül és 10 flét vette. Így volt 800 bath lealkudva. De sokan rengeteget vittek és mondták is eladásra. Viszont nagyon jó minőségü másolat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Hát, nekem kicsit sok ennyi pénz egy másolatért, még ha jó minőség is. Ennyiért, de a fix áráért is már kapok eredeti márkás táskát. Még ha 5000-Ft lenne, annyit talán megér, de többet nem. Na akkor ez felejtős...
2013. márc. 16. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!