Van köztetek olyan, aki rendszeresen szokott utcán mezítláb lenni?

Nem szoktam, nem tudnék akadálytalanul, normális tempóban közlekedni, mert folyamatosan attól tartanék, hogy belelépek valami éles és fertőző dologba.
Egyébként előfordult már, feltörte a cipőm a lábam és mezítlábas megoldás akkor milliószor kényelmesebbnek bizonyult. :)

amikor kicsi voltam a falun rengeteget voltam mezítláb.Ha ott laknék,még most is néha úgy járnék nyáron:)
De ma már csak a kertben/strandon..

"senki nem fog belehalni ebbe különben. ne éljetek burokban."
Szerintem a válaszadók többsége nem úgy értette,hogy mindig cipőben van, de meg kell vallani egy város talaja nem a leggusztusosabb hely. Cigicsikk,üvegszilánk és egyéb finomságok.
Az természetes,hogy otthon és ismerősöknél fűben-betonon mezítláb vagyok, vagy a kisvárosban élő ismerősöknél az utcára is kimegyek így. De itt nem lenne merszem, meg nincs olyan vastag bőr a talpamon,hogy nyáron verőfényes napsütésben kibírjak egy sétát a főutcán komolyabb fájdalmak nélkül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!