Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki rendszeresen szokott utcán mezítláb lenni?

Figyelt kérdés
A kérdést egy tegnapi kérdés ihlette, hogy miért zavarja ez az embereket. Én részemről még nem igazán láttam ilyet, így gondoltam megérdeklődöm, hogy tényleg vannak-e olyanok aki ezt rendszeresen teszik, illetve még érdekelne, hogy ha valaki ezt rendszeresen teszi, akkor hol és miért? illetve minden más ehhez kapcsolódó élményről is mesélhettek!

2013. ápr. 18. 09:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sosem. Elég érzékenyek a talpaim. :)
2013. ápr. 18. 12:32
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
ha jó idő van és kényelmetlen a cipőm, akkor le szoktam venni, itthon a ház körül pedig mindig mezítláb járkálok :)
2013. ápr. 18. 13:42
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem szoktam, nem tudnék akadálytalanul, normális tempóban közlekedni, mert folyamatosan attól tartanék, hogy belelépek valami éles és fertőző dologba.

Egyébként előfordult már, feltörte a cipőm a lábam és mezítlábas megoldás akkor milliószor kényelmesebbnek bizonyult. :)

2013. ápr. 18. 15:40
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

amikor kicsi voltam a falun rengeteget voltam mezítláb.Ha ott laknék,még most is néha úgy járnék nyáron:)

De ma már csak a kertben/strandon..

2013. ápr. 18. 16:57
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
én nyáron szoktam mamámnál, mert 2 kis házból áll az otthona és ha kint ülök a hintán az alap hogy leveszem a papucsom,vagy ha mászkálok a betonon. ő úgysem dobálja az üvegeket a járdára:D senki nem fog belehalni ebbe különben. ne éljetek burokban. de persze nem azt mondom hogy az utcán cipő nélkül menjetek,,mert még én se voltam úgy városba, csak most egy kis koszba még senki nem halt bele,,főleg ha lemosom utána.
2013. ápr. 18. 21:59
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

"senki nem fog belehalni ebbe különben. ne éljetek burokban."

Szerintem a válaszadók többsége nem úgy értette,hogy mindig cipőben van, de meg kell vallani egy város talaja nem a leggusztusosabb hely. Cigicsikk,üvegszilánk és egyéb finomságok.

Az természetes,hogy otthon és ismerősöknél fűben-betonon mezítláb vagyok, vagy a kisvárosban élő ismerősöknél az utcára is kimegyek így. De itt nem lenne merszem, meg nincs olyan vastag bőr a talpamon,hogy nyáron verőfényes napsütésben kibírjak egy sétát a főutcán komolyabb fájdalmak nélkül.

2013. ápr. 18. 22:10
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
Én szoktam, főleg most, hogy már kellemes meleg van...:) Tegnap is mezítláb voltam bevásárolni, barkácsáruházban is, bárhol. A koszt pedig tényleg le lehet mosni.....
2013. ápr. 19. 10:19
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
ÉN most 2 nap is mezitláb jöttem haza :) A balerinám feltörte a lábam :) mind2
2013. ápr. 19. 14:06
 19/23 A kérdező kommentje:
Honnan mentél haza? Milyen terepen? Milyen környéken? Tömegközlekedéssel?
2013. ápr. 19. 15:52
 20/23 anonim ***** válasza:
64%
Hát városban, de a sulim 6 percre van a házunktól, úgyhogy nem volt nagy séta! Mondjuk pont újítják az utat, szal egy kicsit féltem h belelépek valamibe, de nem ! :)De azért Bpesten vagy nagyvárosban és sem merném :)
2013. ápr. 19. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!