Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok kihívó bőrruhákat...

Tudnátok kihívó bőrruhákat linkelni?

Figyelt kérdés
18/L vagyok, és elég dekoratív(nem kövér!) és ezért szeretnék többet kihozni magamból :D
2013. ápr. 17. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem azzal hozod ki a legtöbbet magadból hogy mindent kipakolós bőrruhákat hordasz.
2013. ápr. 17. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem ezekről a bőrruhákról Anettka jutott eszembe... szerintem ne vegyél fel ilyet.
2013. ápr. 17. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem egyáltalán nem ő jut eszembe! a bőrruha nem csak pengevékony nőkön mutat jól, persze a jó alak kötelező, meg nem kis merészség kell hozzá, főleg h minden szem rád fog szegeződni :)

de hordd csak bátran ha találsz egy jót mert jól néznek ki és idén állítólag még divat is bár nálunk nem igazán látni :D sajna nagyon nehéz igazán jót találni. a plázákban lévő boltokban (Promod Bershka stb) kb mostanában nincs (főleg h nyár lesz), talán kisebb butikokban, kifejezetten bőrruhákat árúsító boltokban lehet kapni jókat... esetleg kínain, turiban! én még a Bershkában vettem egy elég jót, de az már pár éve, olyna jót azóta s elátok sehol.

neten azért vannak, dehát általában inkább erotikus ruháknak és nem is annyira szépek:

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 17. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek a ruhák minden, csak nem szexik.
2013. ápr. 18. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!