Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zavar, ha másvalaki nyilvános...

Zavar, ha másvalaki nyilvános helyen mezítláb van?

Figyelt kérdés
Több kérdést olvastam, ahol szinte egymásnak estek verbálisan emberek ebben a kérdésben. Értem, ha valakinek olyan félelme van, hogy belelép valamibe. Az is világos, ha nem akarja, hogy koszos legyen a talpa, vagy egyszerűen szégyellős. A kérdésem az, miért zavarja, mi zavarja abban, ha másvalaki van mezítláb? Nem mindegy? Miért tartja pl. igénytelenségnek? Miért ítéli el? Kulturális oka van rá? Így nevelték? Vagy valami más miatt? Kíváncsi vagyok.

2013. ápr. 17. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Azért zavarja mert eltér a megszokottól. Meg az emberek jó része szeret beleszólni más dolgába. Ez nem csak a mezítláb mászkálásra vonatkozik. Lehet akár egy szín is ami eltér a kánontól. Az ember csordalény. Biztos evolúciós előny volt hogy nem mindenki a feje után ment.
2018. máj. 13. 11:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Afranc nem néztem mikori a kérdés
2018. máj. 13. 11:28
 23/24 A kérdező kommentje:
Miért? Ugyanolyan aktuális, mint akkor. :P
2018. máj. 14. 17:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavar. Csajoknál érdekes, szexis, férfiaknál pedig holt laza, bátor dolog.
2021. máj. 7. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!