Zavar, ha másvalaki nyilvános helyen mezítláb van?
meg párszor bicikliztem mezítláb itt bp-n, ugye csak ha megállsz akkor kell letenni a lábad és mindig figyeltem hova rakom le
no akkor volt hogy megnéztek, pl macdrive-nál, de senki nem szólt egy szót se
Ha nő és szép, igényes, szexi lábfeje van, akkor nem. :)
30/F
OFF Külön köszönöm a kulturális felvilágosítást, amit magánban kaptam, a jó pap is holtig tanul, hát még én! ;) ON
Főleg azt a részét nem értem, milyen hátránya származik ebben a konkrét esetben a negatívan ítélkezőknek? (Sajnos ezt még mindig nem értem, nem járt erre olyan válaszoló, aki ezt kifejtette volna.)
A látvány engem nem botránkoztat meg, nekem mindegy, hogy valaki a cipője talpán, vagy a pőre bőrén viszi a koszt innen-oda meg vissza, ha nem ismerősöm, a lakásom sem lesz veszélyeztetve általa, nem kell többet takarítanom stb. Biztosan vannak más jó példák is, engem most pont a mezítláb járás fogott meg. Ha valaki aggódik a másikért, ettől biztosan jobb embernek érezheti magát, ami nekem ebben idegesítő: miért gondolja bárki, ő jobban tudja, mi a jó a másiknak? Én nem mondom, hogy járjon mindenki így vagy úgy, szerintem járjon mindenki úgy, ahogy neki jó! ;)
A kerdest elolvasva elso reakcio : :DDDDD
Koszonom szepen a kerdezotol, hogy feltette ezt a kerdest helyettem is! Rengeteg intrika er engem is a mezitlabaskodasaim miatt, dehat kit zargat?? :D meg kulon elvezem is, mikor a sok begyepesedett tomegmaca megbamul. Hogy igenytelenseg-e? Nem nagyobb igenytelenset, mint leulni a buszmegalloban, vagy megfogni a kapaszkodot tomegkozlekedesin ;) amig van otthon viz+szappan, es nem tapisgalod ossze masok ruhajat, addig no problem, elvezd az eletet :D
Hogy miert bantjak az emberek azokat, akik picit masabbak, mint a 21. Szazadi ideal? Hat... Gondolom, mert masak, mint az ideal...?! :O mi az ideal? Legyen nagy a melled, legyel sotet es fogd be a szad, ne kulonckodj, azt nem szeretik! :$ es meg mielott barki nekem szandekozna ugrani, hogy "nem igaz, nem ez az ideal" , "ne altalanosits, nem mindenki ilyen" ... Tudok rola es hala egnek! :D ;)
Hogy en mit mondok? Elvezd az eletet, nevess sokat, ne vitazz szemelytelenul neten (haha:D) az nagyon ciki :$, es ne akarj beolvadni. Igy szines az elet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!