Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tizen eves lányok ti milyen...

Tizen eves lányok ti milyen ruhába jártok iskolába?

Figyelt kérdés

Bármint 12-17 evesek en

Ruha-sportos az se baj ha nics rajtam olykor kiegszitõ

Simnk-0 max egy kis pirositó

Lakk-nem lakozok minek max áttlátszó

Cipö-hát sportcipö

Szerintek a korom hoz kepest nem vagyok lemardva hár mint divat teren mert hát sokan csufolnak a fius termeszetem miatt

14/L

2013. ápr. 15. 17:05
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szerintem nem vagy lemaradva. A kevesebb sokszor több. És azok a lányok, akik mindent kitesznek a kirakatba mégis mivel lennének jobbak? Ne foglalkozz a piszkálódókkal. Olyan vagy, amilyen. Ha neked ez jó, nekik semmi közük nincs hozzá. Persze elhiszem, hogy ezt nem könnyű figyelmen kívül hagyni, ha folyton piszkálnak, de próbálj arra törekedni, hogy saját magaddal légy megelégedve. És akkor mások nem nagyon tudnak beléd kötni. Legyen önbizalmad! ;)

Ruha: farmer, fekete nadrág, tornacsuka, csizma, pántos felsők, mintás pólók. Ilyesmik. :)

2013. ápr. 16. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:

Ruha: hááát, farmer, általában színes felső, pulcsi, fekete bőrkabát (nem azért nem divat, hanem mert szeretem, és nem fázok benne.)

Smink: max. egy kis szempillaspirál, ha nem vagyok hozzá fáradt. Amúgy spirál nélkül is szép hosszú fekete, csak rosszabb napjaimon nem érzem annnyira 'kómásnak' magam tőle, mert mégis csak van rajtam valami pici smink. :D

Lakk: nagyon ritka az, ha nincs kilakkozva. Sokféle színem va, de próbálom a ruhához illőre csinálni, mondjuk lila lakkhoz nem veszek fel piros felsőt. :D

Cipő: sportcipő. Balerinában még nem találtam olyat, ami nem törné kis a lábam sokadik alkalom után sem.

Ennyi. :)

2013. ápr. 18. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Felső: hangulattól függően valami csinos, ha épp olyanom van, akkor sima, egyszerű, letisztult pólók, topok, néha meg mintás, bővebb fazonú pólók (kb. ilyenek: [link] ). Ha reggel hideg van, akkor magammal viszek egy bőrkabátot.

Nadrág: általában csőfarmer, néha leggings.

Cipő: a sportosabb szerelésekhez az Adidas tornacipőmet ( [link] ) húzom, a csinosabbakhoz loafert, vagy balerinacipőt.

Kiegészítők: táskám több is van, 2 nagy, fekete, pakolós, egy Converse (ezt már csak edzőtáskának használom), és egy nagy, barna pakolós, mostanában ezt hordom.

Ékszer: fülbevaló edzés kivételével mindig van a fülemben, rosszul érzem magam nélküle. Gyűrűt, karkötőt csak ritkán hordok.

Smink: korrektor, szempillaspirál, ajakápoló, néha használok szemhéjtust is, de általában inkább alszom, minthogy a tökéletes tusvonallal szenvedjek. :D

Lakk: néha lakkozok, akkor rózsaszín, piros, bordó, vagy kék körömlakkot használok.

16/L

2013. ápr. 20. 15:32
 14/16 szeretemavizet ***** válasza:

nadrág: csőfarmer vagy valmilyen nem nagyon feltűnő színű csőnadrág

felső:színes,vidám pólók,mintás/néha feliratos,farmering

cipő:tornacipő,félcipő,amit most nem tudok elmagyarázni,de ilyen fűzős fekete és szegecses :D

kiegészítő:karkötők,nyakláncok

smink:szájfény

12/L

2013. máj. 2. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:

pöttyet g*z hogy csak köztetek, akik erre a kérdésre válaszoltatok, kapásból heten írtátok a balerina cipőt ez elég g*z nem?

Juj most az a divat, most mindenki abba jár ezért nekem is be kell állni a sorba.

Vegyétek észre, hogy nem az a menő, ha valaki tucat lesz, hanem az ha egyedi.

Manapság nehéz egyéniségnek lenni, de az a legnagyobb kincs.

Meg ne higgye azt minden szép csaj, hogy minden lány irigyli, vagy rá akar hasonlítani, vagy minden pasi rá akar hajtani, ez nem így van.

Mindenki más típusú csajokra bukik, és mindegyikből szaladgál az utcán vagy 20 ezer

Aki meg azt hiszi hogy az alkoholtól vagy a cigitől lesz menő, vagy felnőtt, annak azt üzenem hogy: ez a leggyerekesebb téveszme.

Attól max csak beteg meg büdi lehetsz.

Divat lett ez a tűhegyes nagyon hosszú műköröm is, hát az valami undor*tó ahogy kinéz.

2013. aug. 23. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, sokan nem azért hordják a balerina cipellőket, mert hogy "hú de menő, mindenki azt hordja", hanem azért, mert nagyon kényelmesek és nőiesek is, ellentétben egy sportcipővel.
2013. aug. 24. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!