Tizen eves lányok ti milyen ruhába jártok iskolába?
Bármint 12-17 evesek en
Ruha-sportos az se baj ha nics rajtam olykor kiegszitõ
Simnk-0 max egy kis pirositó
Lakk-nem lakozok minek max áttlátszó
Cipö-hát sportcipö
Szerintek a korom hoz kepest nem vagyok lemardva hár mint divat teren mert hát sokan csufolnak a fius termeszetem miatt
14/L
Balerina cipő,barna és fekete(egyik nap ez,másik nap az)
Fekete/kék farmer,Szoktam hordani inget,sima egyszerű egyszínű pólót,ujjatlant és fölé egy blézert kb ilyenek.
Karkötő, nyaklánc, gyűrű mindig van rajtam.A körmömet festem,mikor milyen kedvem van.Smink:alapozó,spirál,szemceruza,tus.
Kb ennyi. :) 14/L
Felső: Neon vagy valami mintás póló,általában feliratos
Nadrág: Virágos/koptatott vagy sima farmer
Smink: Semmi
Lakk: Vagy gyöngyház vagy arany színű csillogó
Cipő: Vagy tornacsuka vagy balerina vagy éktalpú:)
ui.: Ne foglalkozz azzal mások mit gondolnak a kinézetedről, ha te jól érzed magad a bőrödben akkor nem számít:)
13/L
Felső: mindig más sokfélét hordok.
Nadrág: farmer
Cipő: tornacipő vagy sportcipő, van amikor más
Smink: nem sminkelek, csak ha olyan alkalom van, akkor is egyszerűt
Lakk: nem lakkozok, szintén csak alkalmanként, de tervezem, szerintem fogok, az alapszínek tetszenek és örülök ha egyszerű
Kiegészítőket nem hordok, de szeretnék
15/L
felső: egyszínű, nem egyszerű, hanem ejtett vállú felső, vagy ujjatlan/átlátszó ing (alá persze egy trikó is), kötött pulcsival/farmerdzsekivel/bőrdzsekivel.
Alsó: short harisnyával, vagy sima csőgatya.
Cipő: Vans/flatform tornacipő/bakancs/telitalpú magassarkú.
Gyűrűket, karkötőt, órár hordok kiegészítőnek. Körmöm vagy halvány rózsaszínes-átlátszósabb, vagy piros. Smink: korrektor ha kell, szempillaspirál, néha szemceruza a szemem tusvonalába.
Felső: Bandáspó/kockás ing/rövidujjú (általában mintás)
Nadrág: Farmer/fekete nadrág
Néha ruha is, bár nehezen találok olyat, amiből nincs ki a fél segge az embernek, ahhoz fekete nejlonharisnya.
Cipő: Fekete lakk/piros matt Martens bakancs vagy kék/zöld vászon converse
Körömlakk: Mindig fekete
Smink: 0, egyszer voltam úgy vele hogy na akkor kisminkelem magam minden nap egy kicsit, de vagy két nap után inkább átaludtam ezt az időt :D
Ékszer: nyaklánc, mindig ugyanaz (Triad), kis pont fülbevaló, egyikbe +tüske, karkötőt nem hordok
Hajammal pepecselek sokat, mivel fel van nyírva, a felnyírt rész kék, és reggelenként mindig úgy kelek, mintha egy tehén nyalt volna pofán álmomban, szóval a legtöbb idő arra megy el, hogy emberi formára rendezem :D
Kb. ennyi :)
Szerintem nem vagy lemaradva egyáltalán, attól hogy nem sminkeled magad, vagy nem nézel ki úgy, mintha a kifutóról jönnél. Ha magabiztos vagy és látszik, hogy jól érzed magad, sokkal szebb lesz a kisugárzásod, mintha feszengenél egy csini ruciban ;)
15/L
Nadrág - skinny farmer vagy jeggingsek vagy leggingsek,van nagyon sok, terepmintás,virágos, sima kék,fekete, koptatott,batikolt, szürke,világos.. stb. ( színeseket nem nagyon szoktam( nyáron rövid shortok,kék fehér vagy fekete.
Fölsők - egyszerű fölsők, szürke,fekete,fehér,barna,rózsaszín-más színeket nem szeretek. Feliratok nincsenek rajtuk,mert számomra ízléstelen,és olcsó hatása van. Legtöbbjük kivágott, kis csillám díszíti,vagy gombok.
Cipő - amilyen éppen illik a szetthez. balerinacipő, vagy fehér-rózsaszín nike, rózsaszín converse.. stb
Amiket még imádok azok a kabátok,van vagy 10. Most tavaszra vettem 3 bőrkabit egy barnát,egy fehéret és egy feketét, plusz egy farmerkabit.
Smink- alapozó,tus,szempillaspirál,púder
Lakk- néha ha olyanom van kilakkozom, de nem rendszeresen,általában kékkel,feketével, vagy rózsaszínnel.
Táska- ez is szettfüggő, ha csajosabb,elegánsabb akkor fekete nőitáska,ha lazább akkor rózsaszín converse válltáska.
16L
Ja,hajammal nem szoktam sok időt tölteni,kétnaponta megmosom,este beszárítom ,reggel csak megfésülöm,nem kell vasalni,mert egyenes,szóval az max 2 perc. Kiegészítők közül a gyűrűket imádom nagyon nagyon sok van :)
16L
Egyszerű, vidám póló vagy ing, csőnadrág, egyelőre magas szárú zárt cipővel. A hajamat általában kivasalom és a frufrumat középen feltűzöm. Szemöldökceruza (mert a hajamhoz képest nagyon világos a szemöldököm), szempillaspirál, és hogy ne legyen száraz a bőröm, vékonyan bekenem NIVEA krémmel. Kiegészítőnek általában egy pici fülbevaló, nyaklánc, gyűrű esetleg karkötő.
Sokszor hordok egyszínű, minta nélküli felsőt, amit feldobok egy aranyos sállal, kendővel vagy nyaklánccal. :)
14L
Felso: himzett bluzok, lenge, nem feszulos polok/topok (neha feszulos is ;D)
Also: farmer, jegging, leggings
Cipo: balerinak minden mennyisegben, tornacipok, telitalpu szandal
Smink: ritkan, egy kis alapozo, szempillaspiral es szoloruzs
Lakk: keptelen vagyok kilakkozni a kormom, pedig annyiszor probaltam. A bal meg csak-csak, de a jobbat keptelen vagyok kilakkozni
Kiegeszito: ritkan hordok azt is. A gyuruket es a nyaklancokat nagyon szeretem.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!