szóval a lényeg: telitalpú, egyébként baromi kényelmes, de csak hátul van ilyen bokapántja. Itt a fotó erről a fazonról: [link]
Netről rendeltem, most próbálgattam járni benne, viszont úgy érzem, le akar esni a lábamról (méretre jó, belső-külső talphossz stimmel minden cipőmmel és a lábammal is, az a pánt gumis)
2013. ápr. 13. 19:43
1/5 anonim válasza:
hát. nekem sosem sikerült, pedig nagyon tetszenek. lehet le kell feszíteni a lábujjaidat h ne menjen úgy le. de az meg kényelmetlen..
2013. ápr. 13. 20:00
2/5 anonim válasza:
Én tudok benne járni,csak hozzá kell szokni,hogy olyan mintha leakarna esni. Mászkálj benne és próbálj meg nem a fura érzéssel foglalkozni :)
2013. ápr. 13. 21:07
3/5 anonim válasza:
Nekem is van,és keveset is hordom,mert én is úgy érzem,mint ha bármelyik percben leesne,és azért aggódók,hogy a bokámról lecsúszik a pánt :S
2013. ápr. 13. 21:22
4/5 anonim válasza:
húúú te nagyon kezdőlehetsz:) én futni is tudok benne és nekemem ilyenem volt és tavaly ebbe futottam a buszra h elérjem .:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.