Van még valaki rajtam kívül, aki nyáron nem nagyon vesz fel rövidnadrágot, csak hosszút, ha megy valahova (kivéve a strandot meg otthon az udvart)?
Figyelt kérdés
Mert én valahogy nem érzem jól magam benne, mégis olyan kellemetlen, mikor látom, hogy másokon rövid van 30 fokban, rajtam meg hosszú. Nálatok mi az oka?2013. ápr. 13. 18:59
11/14 anonim válasza:
Én is lány vagy, ritkán veszek fel rövid nadrágot. inkább hosszú, bő lenvászon gatyákban rohangálok.
12/14 anonim válasza:
én szeretek rövidgatyát hordani:DD
13/14 anonim válasza:
Hülyén néznék ki benne, mert évek óta nem hordtam, inkább én is hosszú nadrágot vagy szoknyát hordok
14/14 anonim válasza:
Valószínűleg a komolyabb embereknek nem való a rövidnadrág, nem érzik benne jól magukat, mert nincs összhangban a belsőjükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!